جناب پروفسور نوری، دو سال عقب ماندگی در کلاس درس رو با یک ماه که نه با یک سال هم نمی شود جبران کرد. چرا یک راه داره اینکه فعالیت های آموزشی رو بریزید داخل سرم و تزریق کنید به دانش آموزان شاید لفافه کرد. خدایا خودت ما رو نجات بده
شرط میبندم که مسببین حوادث مشهد حداکثر سعی خودشون رو کردن که باعث تعلیق فوتبال ایران شوند تا تیم سوم جدول بجای ما مستقیم به جام جهانی برود و بابت اینکارشان هم پول فراوانی گرفتند.
چه خیمه شب بازی راه انداختن! انگار اون سرباز وظیفه از خودش اختیار داره که نذاره زنان برن ورزشگاه!!
این دستور از بالا اومده و نیروی انتظامی مجری بوده!! پس همه اونایی که فاز ندونستن گرفتن در جریان کامل بودن!!
ولی انشالله که فیفا فوتبال ایران رو با همین بازی تعلیق و یه کشور دیگه رو به جام جهانی بفرسته تا درس عبرتی بشه برای همه مسئولین ایران!!!
با این کارهایی که می کنید با زنان و بچه ها بابت دیدن یک ورزش شرم بر مسٸولین امر امیدوارم بزودی شماهارا پایین بکشند.دیر یا زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد....؟