معیشت طلاب از وقتی دچار خدشه شد که قم به صورت شهرتجاری درآمد وقیمت مسکن سرسام اور بالا رفت. وظاهرا پس از استان شدن قم ونیاز استان به درامد مستقل چاره ای هم نبود. .الان باید حوزه علمیه بابافت سنتی جابجا وساخته شود.
همه مردم ایران طبق قانون اساسی از حقوق اجتماعی مساوی برخوردارند
این که اگر معیشت طلاب حل نشود به کارهای خلاف شأن میپردازند مگر معلم ودبیر که دراسنپ کار میکند شأن ندارد
آیت الله کعبی نماینده مردم خوزستان که میگوید معیشت طلاب باید حل شود مگر بقیه مردم در رفاه و آسایش زندگی می کنند که نماینده مجلس خبرگان از قشر خاصی حمایت میکند
جناب کعبی:
مگر طلاب برای دنیا و معیشت درس طلبگی می خوانند
بعد این معیشت از کدام منبع و محل باید تآمین شود
در ضمن صدها هزار نفر از کارکنان و کارمندان و کارگران و.... شغلهایی دارند که با شخصیت و توان و وضعیت تحصیلی و اجتماعی آنها منافات دارد آنها باید چکار کنند ؟؟؟
دست آخر اینکه کارهای خلاف شأنی که ممکن است طلاب و روحانیون در آنها وارد شوند را نام ببرید ......
کار ایران با خداست
طلاب عزیز ، سربازی که تشریف نمی برید ، هزینه تحصیل و اقامت و خورد و خوراک هم که پرداخت نمی کنید هیچ ! کمکهزیمه هم دریافت می فرمایید ، پس از فارق التحصیلی از حوزه همکه شغل دولتی با بیمه و … همراه منزل سازمانی و غیره هم که محیاست . برای نماز خواندندر مساجد و سازمانه و کارخانه جات و … هم که رایگاننیست و هزینه اقامت نماز را از آن سازمان دریافت می نمایید .
بقیهمردمکه سربازی اجباری ، هزینه تحصیل رو هم که باید بپردازن ! کار همکه نیست و شغلها از قبل برای شماها رزرو شده است .
هنوزمافی نیست ؟
حضرت آیت الله کعبی دامت برکاته
از طرف قازبه ملت عرض میکنم: اتفاقا بد نیست که طلاب، حوزه علمیه را ترک و مانند افراد عادی زندگی کنند تا به کمبودها و بدبختی های مردم در رهگذر زندگی آشنا شوند
شغل های خلاف شان مثل کارگری، کشاورزی، معلمی، تجارت، رانندگی... استفر الله چنین شغل های پست و بی ارزشی کسر شان روحانیت است. روحانی باید از صدقه زندگی کند.
مال حلال و لقمه تلاش و سنت علوی هم قصه برای مردم است.