صد سلام به ظریف که حقیقت ماجرا را گفت که روسها در مذاکرات کار شکنی می کردند و حالا صحت حرفهای دلسوزانه بخوبی اثبات شد
نمی دانم نظر حاج حسین چیست با آن همه حمایت از روسیه
ناشناس
|
|
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۵
0
6
پاسخ
تا جایی که بند اطلاع دارم فقط جابجایی دانشگاه برای بچه های اعضای هیات علمی مجاز است بدون تغییر رشته.
ضمنا کسی که نماینده میشه اصطلاحا باید پیه همه چیز را به تنش بماله. یعین چه که من رایم را شفاف اعلام نمی کنم چون میترسم؟
ناشناس
|
|
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۵
0
6
پاسخ
اقای ویس کرمی همه در مقابل قانون برابر اند فقط بعضی ها برابر ترند
حسین
|
|
۰۸:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۵
0
1
پاسخ
به نظرم مقایسه جنگ هشت ساله ایران وعراق با جنگ فعلی بین اکراین و دومین قدرت نظامی دنیا اشتباه هست.
ناشناس
|
|
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۵
0
4
پاسخ
ایران در جنگ تحمیلی هشت ساله حتی یک وجب خاکش را نداد ولي آيا هزينه خونهايي كه ريخته شده ويرانيهايي كه شده رو دريافت كرد همين الان پس از 30اندي سال شهر خرمشهر كه در قبل از جنگ واقعا خرمشهر بود و الان ويران شهر ميباشد و اثار جنگ هنوز ديده ميشود. را توانستيم بازسازي كنيم.
ناشناس
|
|
۰۹:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۵
5
0
پاسخ
آمریکا و کشورهای اروپایی قدرت اقتصادی خودشون رو از دست دادن.چیز خاصی تولید نمیشه. فقط هنوز قدرت پولی دستشونه و قدرت تلوزیون و اینترنت. این دو تا رو هم امیدوارم بزودی از دست بدن. و خب دارن همه کاری میکنن که کامل نابود نشن. الان چین و آسیا و برزیل و بقیه قدرت هستن. اینترنت رو هم از آمریکا و اروپا بگیرن،اروپا و آمریکا میشه یک کشور معمولی.و خب دارن به آب و آتیش میزنن که اینجور نشه. دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره این جریان. نوارها و عاشق های آمریکا و اروپا هم ناراحتن اربابان خداشون یعنی آمریکا و اروپا در حال ضعیف شدن و نابودی.برین یه ارباب دیگه پیدا کنین عزیزان نوکر و برده. شکر خدا اربابان در حال احتضار.
فرزاد
|
|
۰۹:۰۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۵
0
5
پاسخ
سوال بزرگتر و مهمتر اينه كه چرا وزارت كشور بايد يك ويلاي مجلل اينچنيني داشته باشد!؟
ناشناس
|
|
۰۹:۱۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۵
0
7
پاسخ
از آقازاده های اوکراین رفته چه خبر .. خوبین شما، بابا نگذاشت اینجا خدمت بری رفتی اروپا عشق و حال .. حالا باید با چریک های روس بجنگی برادر... خوش باشید
تیزبین
|
|
۰۹:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۵
1
2
پاسخ
بنده هم دل خوشی از آقایان ندارم و از برخی کارهای این دولت ناراحت هستم اما در مورد تفاهم نامه بنیادشهید با طرف عراقی هنوز مطلبی بروز داده نشده است و نمی دانیم مفاد قرار داد چه است و داده های طرفین قرارداد هریک به چه میزانی است. باید دید طرف عراقی نیز آورده هایش چه می باشد. مطمین هستم متصدیان امور در بنیادشهید آنقدر نااگاه نباشند که بخواهند حقوق خانواده های شهید را به طرف عراقی بدهند ومی دانند در صورت بروز چنین امری چه به روزشان خواهد آمد. هرچند از این آقایان هرکاری که بگویید برخواهد آمد باید منتظرماند تا ببینیم مفاد قرارداد کی منتشرخواهدشد.
ناشناس
|
|
۰۹:۵۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۵
2
30
پاسخ
یک سول ایا گشورهای دیکر خاکشان را داند در جنگ که ما ندادیم!!!
پاسخ ها
رضا مودی
||
۱۱:۱۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۵
آیا کشورهایی که خاک ندادند مانند ما تنها و در تحریم با 40کشور دنیا مستقیم و غیر مستقیم در جنگ بودند ؟!!
نمی دانم نظر حاج حسین چیست با آن همه حمایت از روسیه