اوکراینی ها به خیال حمایت آمریکا بودند ولی باید می دانستند که تاریخ نشان داده تا زمانی که چیزی برای آمریکا منفعتی نداشته باشد آمریکا خودش را درگیر آن نمی کند.
آمریکا در هر جایی دخالت می کند برای منافع خودش است حتی آمریکایی ها به داعش که یک نیروی تروریستی بود کمک می کردند تا منطقه را درگیر جنگ کنند و از یک طرف اسلحه و مهمات خود را بفروشند و از طرف دیگر کشورهای خاورمیانه را که در مرکز نفت دنیا و ثروت های زیر زمینی خدادادی قرار دارند با جنگ و درگیری، از پیشرفت علمی عقب نگه دارند تا در آینده نفت و ثروت های زیر زمینی خدادادی شان را مفت خری کنند.
البته آمریکا برای عقب نگه داشتن کشورهای خاورمیانه از پیشرفت علمی ، راه های دیگری هم دارد یکی از آنها وابستگی این کشورها است، راه دیگر تحریم به دلایل گذافه و واهی است و ...
البته آمریکایی ها باید بدانند که مردم منطقه دیگر آگاه شده اند و گول اهداف استعماری آنها را که هدفی جزء تامین منافع خودشان ندارد را نمی خورند، هر چند که نظام پوپولیست آمریکایی فعلی ممکن است راه های دیگری را برای فریب افکار عمومی دنیا جایگزین کند ولی دیگر مثل گذشته نمی تواند و نخواهد توانست دنیا را فریب دهد.
به آن چند نفری که جواب این غربگداها را می دهند . دقت کنید که چند نفر خبر را دیده اند و کمتر از یک هزارمشان کامنت گذاشته اند و حتی تعداد اندک مثبت و منفی ها نیز گویای پشت پرده ی کامنت دهنده ها است . این غربگداها اولا خارج کشور هستند و نهایت زندگیشان به عرق ، ورق و منقل خلاصه می شود . اینها همانهایی هستند که زمان جنایت آمریکا در آسیا و آفریقا کاری با سیاست نداشتند و در آن زمان در حال گرفتن عکس سلفی با ماشینهای لوکس خارجی برای پز دادن به اقوامشان بودند و حالا رگ انسان دوستی شان به ناگاه ورم کرده البته آنهم تاوانیست که برای چند روز زندگی بیشتر در ممالک غربی ، باید بپردازند . . شما نیز مانند اکثر مردم که صرفا خبر را می خوانند و رد می شوند ، بدون جواب دادن به آوارگان اردوگاه نشین ، فقط از خبر بگذرید .
با سلام . ایران توانایی تامین 43 درصد گاز طبیعی مورد نیاز اروپا را دارد . و الان بزرگترین فرصت را خداوند به مردمان ایران عطا نموده است که از موقعیت استفاده کنند و گاز طبیعی اروپا را تامین کنند . سوال اینجاست ایا از این نعمت خدادای استفاده خواهند کرد ؟
ما ایرانی ها بهتر از هر کشوری حال مردم اوکراین می فهمیم جا داشت بهتر از این با این موضوع روبرو می شدیم
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۴۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۷
ایرانیها وضع مردم لیبی که اطمینان کردند به آمریکا و انگلیس را میفهمند که تمام زندگیشان را که روزانه 3 میلیون بشکه نفت است را میبرند و کشورشان دچار جنگ داخلی است و همین رسانه های غربی یک کلمه هم نمیگویند ما وضع مردم یمن و عراق که در همسایگیمان است وبا دست خالی رئیس ناتو که خود آمریکا بود را بیرون کردند میفهمیم
برخلاف شلوغ بازی در فضای مجازی ، مردم پی زندگی خودشان هستند و فقط تاسف می خورند از اوضاع مردم اوکراین . این نوع نگاه در بین تمام مردم کره ی زمین وجود دارد . اما دو گروه در فضای مجازی ایران کاسه ی داغتر از آش شده اند . ضدانقلاب خارج نشین و اصلاح طلبها . گروه اول مجبورند چون غیر از نوکری کار دیگری کنند ، جیره ی غذاییشان قطع می سود و گروه دوم هم برای فراموش نشدن مجبورند زمانی دم از مقاومت برای جنگ با طالبان بزنند و امروز خونخواه اوکراینی ها شده اند . تمام تلاش خود را می کنند که دو اتفاق بیافتد : اول دیده شوند و دوم توسط آمریکا پسندیده شوند .
روسیه جنگ را آغاز کرد . تهاجم نظامی به یک کشور مستقل روسیه را نابود میکند. آلمان با وضعیت بهتر از روسیه نتوانست پیروز شود .
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۷
روسیه باید به 30 کشور تجزیه شود. چین و آمریکا هم همینطور. باید شر این سه کشور کثیف از دنیا کم بشه تا دنیا به آرامش برسه. روسیه به 20 و چین به 6 تا 8 و آمریکا هم به 7 تا 9 کشور تقسیم بشن. تا دنیا از شر جنگ و نفرت و تنش و قلدری راحت بشه.