باباجان ول کنید دیگه ماعادت کردیم به ایم اوصاع حالا هنوز خوب است عاقبت ما بخیر باشد
مهدی
|
|
۲۲:۵۲ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
0
0
پاسخ
باعث موفقیت تیم فوتبال و رسیدن به جام جهانی کی بود
خدمت آقای خادم بود دیگه بدون هزینه که نمیشه
پرسپولیس
|
|
۲۲:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
0
0
پاسخ
تخم مرغ دزد شتر دزد میشود .بی راه نبوده..
ولی من از خودمون تعجب میکنم .
سکوت علامت رضایت هست..
حتما که ما ملت رازی هستیم .
ناشناس
|
|
۲۳:۱۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
0
1
پاسخ
سه تومن خیلی پوله باهاش میشه ۶۵ میلیارد رشوه داد دو دوره تو انتخابات ریاست جمهوری و نمایندگی شرکت کرد و میلیاردها خرج کرد همون کاری که سردار پاکدست با سه تومن تو حسابش انجام داد پس الکی مقدار پول رو کم نشون ندید.
ناشناس
|
|
۲۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
0
2
پاسخ
بخدا اینقدر ساده نباشین الان همشون سر یه سفره پشت پرده ودور از چشم ملت دارن ملونبولن.....بیچاره ملت صبور ایران...
حسین
|
|
۲۳:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۲
0
2
پاسخ
خوبه پول ناهار دارن هنوز !
بازنشسته
|
|
۰۰:۵۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۳
0
1
پاسخ
در سال 73خواستم جلوی سو استفاده ی کشاورزیرا بگیرم برای ده هزارتومان،پول. آب، که نقدی گرفتن در ادارات آب، عرف بوده، با این همه اختلاس، بنده به یکسال زندان محکوم شدم، از نظر اداره مشکلی نداشتم، چون منو تنها گذاشتند، گفتند خودت دنبال کارت باش، چون خواستم بی گناهی خودم را ثابت کنم 7سال دویدم تا کمی جرمم را کم کنم، ولی هم ابررم رفت وهم از نظر مالی عقب ماندم، حالیه، چندین میلیاردی میخورن آب ازآب نمی افتد، خدایی از هرچه قانون بدم آمد. خداوند نگزرد از قاضی های بی انصاف، واگذار کردم به خدا چون کاری از دستم بر نمیاد، وحالا با وجود بیماری در در شرایطی بسر میبرم.
ناشناس
|
|
۰۱:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۳
0
0
پاسخ
سلام .رئیس یک شبه دزد شد..من بنظرم موضوعات رابخاطر اخراج
رئیس توجیه میکنید برای مردم شفاف سازی کنید
یزدان پناه
|
|
۰۱:۱۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۳
0
1
پاسخ
اون روز که حتی فوتبالیایی مثل حاج صفی بهش رأی دادن و به علی کریمی پشت کردند و باعث شدن نیش خادمی تا بناگوش باز بشه الآن کجان اونا
محمود فرنودی
|
|
۰۱:۴۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۳
0
0
پاسخ
ببینید دوستان من تا حدودی به امور مالی اشراف دارم با سه سوت و ظرف سه روز می شود اگر خلوص باشد و درد پاکی نیت باشد.رقم ها شناخته شده هستند و درآمد های آن هم محدود به چند منبع خاص.فدراسیون که لب خیابون خربوزه نفروخته یا برنج و روغن انبار نکرده که شبهه ایجاد شود.کافیست دو نفر حسابرس خبره سه روز کار کنند و همه چیز رو شود.البته اگر نیت خیر باشد! لطفا بدون هتک حرمت این سه روزه آدمهای اصلی تحت نظر باشند تا همه چیز رو شود.هیچ سفارشی هم قبول نشود.