ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۴/۳۱
من این فیلمو ندیدم ولی اینجور که شما میگید ایول به همون سریال لاست
سيدمهدي موسوي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۴/۳۱
در همين فيلم فاصله ها نيز قبح ذاتي جلو پدر ايستادن از طرف پسر از بين رفته و پسر حرفهايي رو تحويل پدر ميده كه فقط در ذهن روانشناسان و كتابهاي روانشناسي تربيتي يافت مي شود.
روابط دختر و پسر علني و عادي است.
اين فيلم بدآموزيهاي بسياري دارد كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۴/۳۱
وزارت ارشاد دولت اصولگرا در دوسال اول از اونور پشت بوم می افتاد حالا برای تنوع از اینور!!!!شما خیلی خودشو ناراحت نکن ..
فروزنده
|
Germany
|
۱۶:۲۰ - ۱۳۸۹/۰۴/۳۱
متأسفانه بعضی از فیلم های ایرانی آنقدر شورش را در مسائل اخلاقی در آورده اند که بچه هایی که متولد و بزرگ شده خارج از کشور هستند از دیدن رفتارها و حرکات در فیلم ها متعجبند. آنها اینگونه رفتار را در جوامع اروپایی تا حدی قبول دارند، چون آن را به نوعی در فرهنگ اروپا عجین شده می بینند. اما وقتی همان رفتار به صحنه سینما در ایران می آید فقط آن را تقلید و اشاعه رفتارهای غیراخلاقی غربی ها می دانند.
ناشناس
|
Japan
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۴/۳۱
زیاد پای حرفهای اون بابا نشستی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۴/۳۱
آره شما خودت رو ناراحت نکن. اگه زمان خاتمی و مهاجرانی این فیلم ساخته میشد و رو پرده میومد ( مثلا مارمولک!) شما الان علاوه بر اینکه خودتون رو دار زده بودید! کفن پوشان میریختید تو خیابان و برای حفظ ارزشهای انقلاب احساس دلسوزی میکردید و رییس جمهور وقت یعنی خاتمی رو میکوبیدید!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۴/۳۱
یه فیلم بد داخلی صد برابر فیلم خارجی و فارسی وان بدآموزی دارد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۴/۳۱
داری شوخیی میکنیییییییییییییییی :))
ساسان لباف
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۴/۳۱
ایا این فیلم هم زمان خاتمی ساخته شده