کاش کیهان مینوشت با سفر رئیسی به روسیه و اتحاد روسیه و ایران کمر آمریکا رو در مذاکرات وین شکسته و ضربه فنی ش میکنیم و با لغو تحریمها رونق اقتصادی بی نظیری در کشور ایجاد میشه تا اصلاح طلبا سکته بکنن از خوشحالی مردم، چرا که از نظر کیهان اصلاحات در خدمت غرب هست تا مردم. به اشک دختر روس و استرس پوتین و نماز رئیسی دلخوش نباش که فقط بدرد کری خوندن فوتبالی میخورن، نتیجه بازی جای دیگه رقم میخوره جناب برادر حسین
ناشناس
|
|
۲۱:۴۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
2
118
پاسخ
آقای شریعتمداری ما برای تحقق شعار نه شرقی نه غربی چند صد هزار شهید دادیم غربگدا ها وشرق گداها همگی به خون شهیدان خیانت می کنند .آقای شریعتمداری فعلا ذوق زده ای !! فقط پنج سال صبر داشته باش آنوقت یا باید به پیشگاه ملت بزرگ ایران تا کمر خم شوی و هزاران بار عذر خواهی کنی و یا اینکه خود کشی را برگزینید.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۱۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۴
از این پنج سالها زیاد گذشت بر شریعتمداری و رفقاش کی عذر خواهی کردن؟
احمد
|
|
۲۱:۴۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
5
177
پاسخ
تکریم کمنظیر پوتین از رئیسجمهور کشورمان!!! دریای تخیل ساحل ندارد. متاسفانه مملکت دست این جور افراده
حسن
|
|
۲۱:۵۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
3
124
پاسخ
یه نفر به نیکزاد بگه قطعا بی سواده چون اگه نبود این وضع کشوره
ناشناس
|
|
۲۱:۵۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
3
128
پاسخ
اقای فدوی شما پیروزی را در چی میبینی؟فقر و فلاکت مردم کشورمان را نمیبینی؟بدون شلیک یک تیر به این وضعیت افتادیم.
ناشناس
|
|
۲۱:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
2
44
پاسخ
اقای زارع پور یک بررسی از اینترنت روستاهای اطراف رضوانشهر گیلان انجام دهید بخصوص روستای رودسر و تازه اباد که حتی برای ارسال این پیام از خانه بیرون امدم و با اینترنت همراه ارسال میکنم.
ناشناس
|
|
۲۱:۵۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
3
121
پاسخ
بــــــــــــــــــــــــــــــعـــــــــــــــــــله کلیپ های پخش شده از برخورد پوتین با آقای رئیسی در فضای مجازی تائید کننده نظر آقای حسین شریعتمداری است. آقای شریعتمداری تو راس میگی.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۴
دو روز دیگه میگن فیلم تقطیع شده
شاعر بنا دقیق
|
|
۲۱:۵۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
1
44
پاسخ
۱_ فرض کنیم که یک سوپر مارکت یک جنس خاص مثل x را بیاورد وفروش نرود طبیعی است که دیگر آن جنس را نخواهد آورد موجودی را هم مرجوع خواهد کرد ، با کمال تاسف وضمن احترام بایداعتراف کرد که گفتمان کیهان دربین قشر کم سواد وکم اطلاع و برخی دینداران سنتی وبرخی جوانان تحت تاثیر قرارگرفته ی تریبونهای مونولوگ مشتری دارد پس همچنان عرضه می شود.
۲_ درست است که نامبردگان فوق الذکر در خوش حساب ترین صورت بیش از همان ۱۸ میلیون نمی شوند لیکن بواسطه جایگاه ورسانه ای که دارند دارای قدرت اعمال نظر وفصل الخطابی اند .
۳_ سردار عزیز از آن نفس مسیحایی ات به سمت ملت مستضعف ایران هم بدم .!
ناشناس
|
|
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
4
100
پاسخ
اقای نیکزادچقدر زشته که از پشت تریبون هایی که دستتان هست اینگونه حرف میزنید.
امیر
|
|
۲۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
4
114
پاسخ
آقای شافعی یکبار در عمرش حرف درست زده باشد همين دفعه بوده