بچه ها چرا ما باهم جدل کنیم اصلا روسیه و هر کشوری باید به فکر منافع خودش باشه و این کار درست هستش که ما هم جای فکر به منافع دیگران اول به فکر منافع کشور خودمان باشیم
مقصر روسیه. خائن نیست ..مقصر از ماست که بر ماست..اگه اونا رو آدم حساب نکنیم.ومستقیم بریم با یانکی ها مذاکره کنیم..نه باج به روس میدیم وهم حق و دفاع ملی رو در مذاکره بدست میآوریم...اونای که از ارتباط با آمریکا می ترسند هزار برابر به روستاها باج میدن.
به نظرم حرفهای ظریف درباره روسیه بی ربط نیست وقتی به گذشته ایران نگاه کنید بزرگترین جنایتکار در حق مردم ایران روسیه و انگلیس هستن شک نکنید روسیه و انگلیس از تحریم ما بالاترین سود را میبرن
روسیه سابقه خوبی نداره گرفتن چند کشور از ایران و این هم ضربه های جدید در گفتگوهای هسته ای البته هر کشوری دنبال منافع خودش هست مشکل اصلی از راهبری ایران است.