ما هميشه به حاشيه بيش از متن توجه داريم اصول را فداي فروع ميكنيم و ... وضعمان اينست كه مي بنيم !
ناشناس
|
|
۰۹:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
0
0
پاسخ
چرا گير دادند به كراوات!؟ كت، شلوار، پيراهن، تي شرت، جوراب، كفش و... همه اينها از غرب آمده است. ميگم همه رو در بياريم تا به كل از مظاهر غرب خلاص شويم؟
ناشناس
|
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
0
0
پاسخ
خیلی متاسفم. یه کم از همسایه ما عراق و افغانستان در این مورد یاد بگیریم. گیر چه چیزهایی هستیم. اینگونه مسائل را انقدر بزرگ کرده ایم که الان موندیم که چی بکنیم ولی عقل مون نمیرسه ازش در بریم. با این وضع ما هرگز درست بشو نیستیم. تا کی میخواهید به این جزئیات و رفتارهای شخصی به صورت اداری برخورد کنید؟ بابا به ذره عبرت.
ناشناس
|
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
0
0
پاسخ
نماد کفر!!!!!!!!!!!!!!!!!
ali
|
|
۱۰:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
0
0
پاسخ
کراوات ریشه ایرانی دارد به معنی خرابات و زمانی که ایرانیها در زمان ساسانیان کرواسی را در اختیار داشتند به منظور جداسازی ایرانیها از محلی ها میبستند و معنی آن یار می باشد امیدوارم در رابطه این مطلب بیشتر تحقیق کنید.
ناشناس
|
|
۱۰:۱۹ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
0
0
پاسخ
کت و شلوار و جلقه و کراوات یک ست کامل هستند، اگه کراوات نماد فرهنگ غربه، کت و شلوار و هم ممنوع کنید چون این دو همزمان اومدند تو ایران
مرتضي
|
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
0
0
پاسخ
سلام، يكبارمسلمانان رابراي همشه آگاة كنيدزمانيكه پيراهن هادكمه نداشتند مسلمانان(كروات هاي كرواسي) كراوات رابراي پوشاندن سينه اختراع كردند ولي بيگانگان(فرانسوي ها)به مرورزمان آن را تغييرشكل داده وبه نام خودزدند
ناشناس
|
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
0
0
پاسخ
واقعاً مسائل به چه بزرگی رو نمی بینید، گیر دادین به کراوات..... ببینم مگه کت و شلوار به این شکل امروزی مال فرهنگ خودمونه ؟ مگه قاشق و چنگال مال فرهنگ خودمونه ؟ مگه 100 جور چیز دیگه که الان استفاده میشه مال ماست؟
پس چرا از بین این همه گیر دادین به کراوات؟
این مسئله فقط بخاطر نبود بصیرت.