چرا فقط این دو تیم. اگه ی عاقل پیدا میشد کل فوتبال را با این هزینه و دستمزدهای عجیب غریب جمع می کرد. یارو بازی می کنه -دقت کنید بازی می کنه- درآمد یک هفته ایش از کل عمر یک کارگر بالاتره.
موافقم. تا کی باید فکر کنیم می توانیم سر دیگران شیره بمالیم. دو تیم پرسپولیس و استقلال مانند بسیاری از تیم های لیگ برتر فاقد چهار چوبهای باشگاههای حرفه ای هستند و چندین سال هست که با اسناد جعلی و دروغ تیم های مختلف را به دیگران تحمیل کردییم.
مديريت ناتوان اين مشكل را ايجاد كرد
مثل:
چرا برنامه و قانون همسازي حقوق بازنشستگان كارمندان برابر قانون اساسي جهت ويران نمودن حقوق هاي پرداختي از سوي مسئولين جهت رضايت مندي ورفع نگراني بازنشستگان و كارمندان انجام نمي شود.لطفا جهت پاسخگويي از مسئولين پيگيري نماييد
موافقم چون ساختار فوتبال ما مثل باقی ساختارها بحران زا غیر شفاف و ناکارامد است.
باید فکری اساسی شود این داستان هر ساله این دو تیم است.
بودجه این تیم ها باید از دولت جدا گردد. صداسیما باید از استبداد پایین بیاید و حق پخش ها رو نخورد و..........
باحذف این دو تیم از لیگ برتر ایران هم موافقم
زیرا این دو باشگاه تبدیل به حیاط خلوت یه عده شده اند که سواستفاده مالی انجام می دهند و برای مردم ایران بار مالی دارند
بله. اگر واقعا اشکال از تیمهای ماست و قوانین را رعایت نکردهاند، نیازی به هیچ خراجی نیست، کنار بکشند و باج ندهند. با این وضعیت بد اقتصادی ملت والبته مدیریتهای بیاسلوب و باریبههرجهت، همان بهتر که فعلا از آسیا حذف شوند.