آمریکا با خروج از عراق جلوی هزینه های اضافی را میگیرد . به زودی همه باید از عراق خارج شوند و این کشور را به عراقی ها برگردانند
ناشناس
|
|
۰۸:۱۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
1
20
پاسخ
ما از عراق غرامت گرفقیم یا هنوز داریم میدیم
امیر
|
|
۰۸:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
0
16
پاسخ
پس غرامت ایران رو کی میدن
کیان
|
|
۰۸:۵۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
1
18
پاسخ
کویت غرامت جنگی خود از عراق را دریافت کرد ولی متاسفانه مسئولین ما هیچ اقدامی تاکنون انجام نداده اند.و حتی ذره ای به وظایف قانونی و شرعی خود عمل نکرده اند. بدون شک در روز قیامت باید پاسخگوی این بذل و بخشش خود باشند و حق الناسی را که برگردن دارند ادا کنند...!!!!
ناشناس
|
|
۰۹:۱۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
1
11
پاسخ
پول پارو بعد از ۳۰ سال کی میدند
بنده خدا
|
|
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
0
15
پاسخ
عراق کلیه غرامت جنگ عراق علیه کویت را پرداخت کرد!!!!
غرامت جنگ 8ساله علیه ایران و به حاک و خون کشیدن چوانان ما را کیه می ده؟؟ نکنه حضرات از کیسه خلیفه بخشیدن؟
هنوز پول برق و گاز مار را نداده
ناشناس
|
|
۰۹:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
0
16
پاسخ
جنگ تحمیلی و یک طرفه عراق وکویت حدودا دوسال بعداز پایان جنگ تحمیلی ایران وعراق اتفاق افتاد.چگونه است که انها تا دلار اخر خسارت را گرفتند ولی ما نه تنها خسارت چندین میلیادی جنگ را نتوانسته ایم بگیریم بالکه در دریافت مطالبات جاری ناشی از صادرات هم مشکل داریم.مثلا سریلانکا برایمان تعیین تکلیف میکند که بجای پرداخت پول بدهی هایمان چای به ایران صادر کند.
ناشناس
|
|
۰۹:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
1
15
پاسخ
غرامت ٨ سال جنگ با ايران چه شد؟
ناشناس
|
|
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
1
19
پاسخ
همین الان اگر روابط عراق با کویت "برادرانه" تر از ما نباشه بدتر نیست. پس خسارت ما چی شد؟؟!