با سلام واحترام
دیشب سخنگوی وزرات خارجه آلمان شرایط ایران برای بازگشت به برجام و توافق ، را رد کرده و غیر واقعی خوانده است.
بدیهی است که دستیابی به دلار 18500 تومانی که خواست مردم است بدون توافق اتفاق نمی افتد واین یعنی فشار بیشتر برمردم ایران.
در مورد زیر خط فقر بودن پزشکان
جامعه ی پزشکان-دندان پزشکان نسبت به سایر اقشار تحصیل کرده دارای یک رانت ویژه هستند و به هیچ عنوان سطح درآمدی آنها با دیگر دکتراهای حرفه ای قابل مقایسه نیست. معلوم است که رئیس نظام پزشکی که خودش پزشک است (و هیچ دلیلی هم ندارد که پزشک باشد ولی همیشه هست) چنین حرفی می زند. آنها خودشان خوب می دانند که اوضاع از چه قرار است. پزشکان فقیر هم داریم، اما انها کسانی هستند که تازه فارق التحصیل شده اند و تشکیل زندگی داده اند و وام های رانتی که به آنها تعلق می گرفت را گرفته اند و اکنون دست آنها خالی است. اما همین افراد 10 سال دیگر از لاکچری ترین زندگی ای که می توان از طریق تحصیلات بدست آورد (نه کارآفرینی) برخوردار خواهند بود
اقای کوثری 40 سال است این حرف ها را میشنویم یک بار از زبان اصلاح طلبان حالا هم از زبان شما به اصطلاح اصولگرایان یک جمله یاد گرفتید آن هم حباب است اصلا بفرمایید اصل زندگی حباب است و خیال همه را تا قیامت راحت کنید
فعلا که دولت جدید نرخ تسعیر دلار را دربوجه سال 1401 مبلغ 23 هزار تومان به مجلس پیشنهاد داده است . نتیجه اینکه نرخ دلار آزاد در سال آینده و در شرایط اقتصادی خیلی خوب ، بالای 30 هزار توان خواهد بود . درسال جاری نرخ تسعیر ارز 17 هزار تومان است ، آنوقت چگونه است که نرخ تسعیر از سوی دولت 6 هزار تومان افزایش خواهد داشت و قیمت دلار آزاد به 18 هزرا تومان برسد ؟؟؟؟!!!!
جناب کوثری،همین حبابی که شما از آن به سادگی نام میبرید هر سال بدتر از سال قبل کمر این ملت را زیر بار خودش خم کرده،باور به اینکه شما مسئولان در این کشور زندگی میکنید روز به روز برای مردم سخت تر میشه.
با سلام
من پیش بینیم در مسایل اقتصادی بسیار ضعیف است و سواد این کار را ندارم ولی می خواهم یک پیش بینی اقتصادی را در سایت شما بکنم. در دوره 8 ساله احمدی نژاد دلار تقریبا 4 برابر شد در دوره روحانی تقریبا 6 برابر در دوره ریسی بیش از 8 برابر خواهد شد یعنی بالای 200 تا 250 هزار تومان. خلاصه :
1- خواستم بگم قیمت دلار حباب نیست حرف آقایون حبابه.
2- قیمت دلار در هر دوره ریاست جمهوری بالا می رود و جالبه که میزان افزایش ان نیز خطی نیست و هندسی افزایش می یابد.
با تشکر به امید فردایی بهتر
دیشب سخنگوی وزرات خارجه آلمان شرایط ایران برای بازگشت به برجام و توافق ، را رد کرده و غیر واقعی خوانده است.
بدیهی است که دستیابی به دلار 18500 تومانی که خواست مردم است بدون توافق اتفاق نمی افتد واین یعنی فشار بیشتر برمردم ایران.