آيا حاكميت الله فقط براي ايران هست؟ تكليف بقيه دنيا با كيست؟ كل دنيا و خلقت مرهون رحمت الهي است. خداوند عالم بقيه دنيا را رها كرده و فقط ايران را براي خودش انتخاب كرده است؟
ناشناس
|
|
۱۰:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۷
4
36
پاسخ
نامیدن اغتشاشگر به کسانی که از رنج و بی تدبیری چند ده ساله به ستوه آمده و فریاد رسی ندارند؛ اشتباه مطلق است. باید این هشدارها را زنگ خطری برای آینده دانست. باید با مردم رنج دیده به مهربانی و دلسوزانه برخورد کرد تا تاب تحمل آنان بالاتر رود و برای حل مشکلات از آنها نیز کمک گرفت. این فاجعه نه به دست مردم؛ بلکه به دلیل بی تدبیری های بسیاری از مقام های کشوری و نمایندگان و مدیران بله قربان گو و نادیده گرفتن هشدارهای نخبگان علمی، متخصصین و اهل فن اتفاق افتاده است. پس پاسخ مردم نه گلوله است و زشت نامی ایشان.
ناشناس
|
|
۱۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۷
2
43
پاسخ
اون پیرمرد و پیرزنهایی که خونین و مالی... رو هم حساب کردین؟
ناشناس
|
|
۱۰:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۷
1
30
پاسخ
تا به کس میخواد در برابر مشکات قبلی بر همان طبل قبلی بکوبد و رفتار تکراری از خود نشان دهد؟!!!!!
یعنی توی این کشور دو تا مسئول عاقل پیدا نمیشه ؟
ناشناس
|
|
۱۱:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۷
2
32
پاسخ
بله 2 3 هزار نفر مگه تصاویر را ندید از رجوی پول گرفتن بیان اشوب کنن
ناشناس
|
|
۱۱:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۷
15
5
پاسخ
مشکل امروز آب نتیجه کوچک کردن زمینهای کشاورزی و فروختن قطعات کوچک به مردم با قیمت بالا است اینکار رو مردم نکردند اجازه اش از بالا می دهند. زمین که کوچک شد می شه باغ و صرفه اقتصادی نداره مردم تفریحی از اون استفاده می کنند. آبهای زیر زمینی را صرف آبیاری باغی تفریحی می کنند. مشکل از اصلاح اراضی شاه شروع شد تا الان. زمینهای وسیعی که قبلا گندم دیم در مقیاس بالا کاشته میشد را قطعه قطعه به مردم فروختند یک زمین 1000 متری را جز باغ میشه چه کرد. کاربریش هم کشاورزیه واقعا مسخره است. اگه کاربریش مسکونی کنید به خدا بهتره لااقل مشکل مسکن کم میشه و آب کمتری هم استفاده می شه. یک اشتباه را با اشتباه بزرگتر بدترش نکنید. زمین کمتر از 4 هکتار رو کاربری کشاورزی ندید بزنید مسکونی با قیمت آب شهری این چاهها و پمپ ها رو هم جمع کنید تا بدبخت تر نشدیم.
ناشناس
|
|
۱۱:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۷
3
31
پاسخ
این اغتشاش نیست یک خواست برحق و قانونی است که بی دلیل به برخورد کشیده می شود خودتان را بگذارید جای آن کشاورزانی که بیش از ده سال است بیکارند
یاشار
|
|
۱۲:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۷
3
37
پاسخ
هر کسی آب بخواهد اعتشاشگر است!؟ این ملت برای مظلومان کربلا که آب می خواستند الان هم گریه می کنند.
ناشناس
|
|
۱۲:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۷
50
8
پاسخ
همه نظرات بالا شکل هم بود .احتمالا اردوگاه آلبانی آماده باشه
ناشناس
|
|
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۷
2
27
پاسخ
اولا از یک مقام مسئول این نوع آمار دهی بعیده. ۲ یا ۳ هزار اغتشاشگر!!؟ ایشون حتما مستحضر هستند با همان هزار نفری که در این آمار گرد شده است اگر اغتشاشگر باشند میشه یک شهر را تصرف کرد . بهتره میگفت ناراضی . شاید هم استفاده از لفظ اغتشاشگر و آمار کیلویی توجیهی در برخورد غیر حرفه ای با اینگونه تحولات و البته احکام بعدی باشد.