می خواستم در پاسخ به چهارمین نظر عرض کنم که اگر آقای موسوی در قضایای پیش آمده مقصر باشد آیا این موضوع می تواند جنایت جنایتکاران کهریزک را از هر گناهی مبرا کند؟ به اعتقاد بنده اگر در سال 78با کسانی که وارد کوی دانشگاه شده و جنایت کردند شدیداً برخورد می شد این حادثه در سال گذشته تکرار نمی شد. در حال حاضر نیز اگر قوه قضائیه در مقابل جنایت کهریزک کوتاه بیاید ممکن است شاهد کهریزکهای دیگری باشیم.
چه ربطی به آقای موسوس دارد. سیستم باید اصلاح شود تا بر فرضه اینکه بر اثر سوء تفاهمات یک عده را گرفتند ، جنازه آنها را تحویل ندهند !مگر در جاهای دیگر دنیا راه پیمایی و درگیری اتفاق نمی افتد . اما در تنها جاهایی که بعد از دستگیری جنازه تحویل می دهند یکی افغانستان است و دومی ایران !!؟
آقاي روحالاميني هنوز نميخواد قبول كنه كه دار از سيستمي دفاع ميكنه كه پسرش رو كشتن! ميگه رفتارها خوب بوده!!!
ظاهرا با ايشون خوب بوده چون من هم مثل خيليها ديديم كه نيروي انتظامي چه كرد و قوه قضائيه و ... پس ديگه چرا اينهمه خودمون رو گول بزنيم....
حالا شايد با ايشون به خاطر حضور پررنگشون در حكومت رفتار ديگهاي داشتن اما واقعاً نميشه از تقصيرات و اونهمه بي عدالتي گذشت!
من مواضع خانواده روح الامینی را ستایش می کنم. ایشان با وفادار ماندن به مملکت بر حقوق بدیهی خو پافشاری میکنند.
سوءظن ایشان نسبت به رسانه های خارجی نیز قابل درک است. اما یادمان نرود در بسیاری از ممالک پیشرفته با حکومتهای دموکراتیک رسانه ها مستقل از حکومت عمل می کنند.
به علاوه متاسفانه در ایران به بهانه مصلحت نظام بسیاری از حقوق اولیه مردم پایمال می شود و گوش شنوایی برای شنیدن فریاد حق طلبانه بسیاری از مردم وجود ندارد. از این رو برخی ناچارند فریادهای خود را به بیرون از مرزها بکشانند