ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۳ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۱
در حال حاضر هم همين سياست ها را در افغانستان پيش مي برند
arash
|
Canada
|
۰۴:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۲
اگر كمي دقت كنيد 100 سال پيش هند را و اكنون افغانستان را. اگر بدانيد كه با چه سرعتي افغانها دارند انگليسي ياد مي گيرند و با چه سرعتي فارسي را از ياد مي برند اشكتان در مي ايد. البته انگليسي ها براي انجام اين كار تنها نيستند. عربها هم با پول هاي انچناني دارند كمك مي كنند. در ضمن آقاي رييس جمهور هم سخنانس را هميشه عربي شروع مي كند. اين را ديگر به پاي انگليسي ها نگذاريم.
jeff
|
Denmark
|
۰۴:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۲
gozashteha gozashte....hala ro bayad tavajoh konim... vagarna kochektar mishiim.vagheaan movazeb bashiimmmmm.....
سید مهدی مرتضوی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۲
شکر شکن شوند همه طوطیان هند
زین قند پارسی که به بنگاله میرود

پیش بینی خواجه شیراز یکبار به حقیقت پیوسته و دوباره هم میتواند محقق شود. اما رمز آن در خود کلام شیوای لسان الغیب نهفته است : باید زبان و بیانی شیرین داشت همچو قند. زبان خشونت و تحکم و خلاصه غیر دوستانه حتی با کودکان نیز راه به جایی نمیبرد چه رسد با بزرگسالان.
در آرزوی روزی هستم که بنیان سیاست خارجی و داخلی ما بر حکمتهای عیان و نهان کلام خدا و کلام مردان خدا باشد. مردانی همچو حافظ که به برکت حفظ قرآن، زحمت ما را از بازخوانی و فهم کلام ا... با اشعارشان آسان نموده اند.
اکبر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۲
آیا تا به حال کسی فکر کرده چرا تو این منطقه (ایران و عراق ...) انگلیسی ها هستند و تو لبنان و سوریه و ... فرانسویها؟
این یک پروژه است و هر منطقه ای برای یک کشور تعیین شده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۲
هر كاري عرضه مي‌خواهد. انگليسي‌ها كوشش كردند و نتيجه گفتند ما هي حرف زديم و ادعا كرديم. ما چند تا مثل لرنس داريم كه براي انگلستان آن همه سختي كشيد. چپاول هم همت مضاعف و كار مضاعف مي‌خواهد. با تعطيل كردن كشور كه نمي‌شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۲
فارسي ستيزي را از نامگذاري معابر و خيابانهاي تهران ميشود فهميد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۲
لعنت به اين انگليسيهاي كثيف . كه هرچه فساد در دنيا است زير سر اين نامردمان است . خدا انشاالله كشورشان را خراب نماياد