ایا فکر می کنید ساختن خانه به نفع دولت نیست؟ یک تمام وسایل ساختمانی برای دولت بسیار پایین است.دوم در موقع ساخت بیشترین پول قیمت خانه را از مردم می گیرند و سود ساخت خانه را بصورت وام به مردم می دهند و سوم اینکه در کوتاه مدت بازدهی برای دولت دارد.تنها مشگل دولت نداشتن امکانات ان است یکی اهن و سیمان....می خواهند به چینی ها بدهند که سرعت باز دهی ان سریعتر شود و چیز دیگری برایشان مهم نیست.
سلام وقتتون بخیر
من سال 97 خونه ام رو 150 ملیون فروختم و دیگه نتونستم خونه بخرم. این چه شرط مسخره ای هست که باید 15 سال اخیر بی خونه بوده باشید
اینکه من زمانی که میوخاستم خونه ام رو عوض کنم یهویی خونه چنان پر کشید که دیگه نمیتونم حتی رهن کنم تقصیر من نیست
دقیقا یک سال است دنبال اصلاح فرم ج هستم. هر چند ماه یک بار اعلام می کنند فلان استعلام را بگیرم، استعلام مورد نظر را می گیرم تحویل می دهم می گویند شما بروید تا نتیجه را با پیامک به شما اعلام کنیم بعد از چند ماه بعد از مراجعه مجددا اعلام می کنند فلان استعلام دیگر هم لازم است و این سیکل تکراری را دارم از خدا بی خبرها همه را یک جا با هم نمی خواهند. الان یک سال است.
البته بعید نیست که با این کارها می خواهند خیلی ها را خسته و منصرف کنند.
این ظالمها هر کسی که مسکن مهر ثبت نام کرده است را فرم ج قرمز زده اند کاری ندارند گیرشان آمده است یا نه؟
بزک نمیر بهار میاد کمبوزه با خیار میاد