خیلی ها چشم دیدن قدرت آذربایجان رو ندارن و تو خوابند که ایران هم آذربایجان است به ارمنی ها بخاطر چی باید وسایل ببرید عوارض هیچ اصلا نباید به هیچ عنوان اجازه دهد ارمنستان مگه خط قرمز ایران نیست
ایران یا باید جاده انحرافی بزنه و دور بزنه این عوارضی رو یا باید بر روی خودرو ها و هواپیما های باکو که از خاک ایران به نخجوان میروند عوارض بزاره چرا باید یه کشوری که قبلا جز استان های ما بوده الان اینقدر شاخ بشه واسه ما اونهمه اقتدار و قدرت کجا رفت پس؟
این سه تا دلیلی که گفتید همش کشکه ، دلیل اصلیش حمایت ایران از ارمنستان در جنگ قره باغ هستش ، پارسال که به ارمنستان ادوات جنگی میفرستادید فکر اینجارو هم باید میکردید ، امن ترین مرز کشور شمال غرب هست که اونو هم با سیاست های نادرست و بخاطر دشمنی با تورکها خرابش کردید ، آیا شما میتونید به همین راحتی که در جاده های شمال غرب حرکت میکنید نصف شب در جاده های کردستان و یا بلوچستان حرکت کنید ؟ ولی حیف که بخاطر ندانم کاری و افکار پلید نژادپرستی قدرشو ندونستید و خرابش کرد .
متاسفانه حاکمیت در مساله قرباغ و نخجوان ضعیف عمل کرد. ما در هر شرایط با ارمنستان هم مرز هستیم. آذربایجان فقط یه راه مواصلاتی به نخجوان داره. نه اینکه بخاد راه ایران رو صد کنه