ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۳
1 -رقع تحریم 2- یادبگیریم چگونه بادنیاتعامل داشته باشیم البته باحفظ عزت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۳
سلام در حال حاضر بیام مایحتاج مردم را به صورت کوپن یا کارت الکترونیکی ارائه شود تا دست دلان بریده شود. کالای اساسی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۳
چون هر کاری کنیم قیمت یارانه کالا را چندین برابر می فروشند. فقط کوپن در حال حاضر جواب می هد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۳
ببینید در حوزه اقتصاد کلان متغییرهای مختلفی در شکل گیری تورم ،رکود و یا رکود تورمی نقش دارند متغییرهایی مثل نرخ سود بانکی،اشتغال،سایر سیاستهای پولی و مالی و انتشار اوراق،استقراض از داخل و یا خارج،حجم پول و میزان چاپ اسکناس،درآمدهای ارزی یک کشور،میزان منابع و مصارف تعریف شده در بودجه های سالیانه ،سیاستهای مربوط به کسب و کار،تراز بازرگانی کشور و و .... لذا هر تصمیمی که دولت می خواهد برای کنترل تورم بگیرد پکیجی از برنامه های متنوع در خصوص مسائل فوق خوالهد بود و اگر دستگاههای متولی و یا خود هییت دولت بخواهد تورم را بصورت بخشی کنترل کند در بخش دیگر دچار نقصان میشود بعنوان مثال اگر دولت بخواهد در یک سال مالی با هدف کنترل تورم حجم نقدینگی و چاپ پول را به حداقل برساند و سیاست انقباظی شدیدی اعمال کند حتما می تواند در کاهش نرخ تورم و یا ایستایی نسبی آن در یک نقطهموثر باشد و اگر فقط این تصمیم یک جانبه گرفته شود نتیجه آن این است که در بودجه سالیانه و منابع و مصارف نیز دستخوش غییر خواهد شد بصورتیکه مجبوریم پروژه های عمرانی را تعطیل و یا به صفر برسانیم که در نتیجه صنایع بزرگ تامین کننده نهاده های پروژه ها نیز مجبورند از شیفت های کاری کم کنند کارگران بیکار می شوند دولت پرداختی را به کارمندان کمتر باید بکند سبد مصرف خانوار کوچک میشود کارخانه های تولیدی پوشاک و مواد غذایی و ... نیز با حداقل ظرفیت کار واهند کرد و تعدیل نیروی انسانی خواهند داشت راندمان تولید و هزینه های تولید بخاطر کاهش تولید دچار نقصان خواهد شد و قیمت تمام شده محصولات افزایش پیدا خو.اهد کرد و توان صادراتی و رقابت پذیری در بازارهای صادراتی نیز با مشکل مواجه خواهد گردید ...این مثالی بود که عرض کنم اگر میخواهیم واقعا تحولی در اقتصاد ایجاد کنیم نباید انتظار جهش در توسعه داشته باشیم نباید انتظار به کاهش تورم اسانسوری داشته باشیم سیاستهای اقتصادی در خوشبینانه ترین حالت در میان مدت کارساز است و حتی در دوره هشت ساله یک رییس جمهور نمی تواند مثمر ثمر باشد لذا مسئولان با پرهیز از هیجانی ابراز نظر کردن و بدون اخذ نظر مشورتی صاحبنظران نباید به بخشی نگری بپردازند و با تدوین بسته و برنامه همه شمول موجبات بهبود در شاخص های مهم اقتصادی نظیر تورم را فراهم کنند
کریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۳
از نظر شما، دولت برای مهار تورم چه کاری باید انجام دهد؟ راهکار پیشنهادی چیست؟:
وقتی خط قرمز دولت و وزیرایش پشتیبانی قاطع از تولید و صادرات و قیمتهایی که مورد قبول تولید کنند باشد تا خدای نکرد چیزی که آرامش آنها را بهم نزند، و ضرری متوجه آنان بناشد، دیگر حرفی بگوششان کاری نیست، چون تصمیمشان را گرفته اند و هدف گذاری ها انجام شده است. اگر همه دولتمداران صحبتی از دغدغهای مردم میکند برای اینکه است که در بین جمله هایشان طبق روال (برای خالی نبودن عریضه) نامی هم از مردم برده باشند. ظاهراً نه صحبتی از دخل و خرج مردم است و نه صحبتی قدرت خرید است، نه بی ارزشی پول رایج کشور، نه آینده ای روشن برای امید و برنامه ریزی مردم و نه ... نگرانی برای مصرف کنندگان. حالا که همه چیز تعیین تکلیف شده، بگذارید این هشت پیش روی بنشنیم تا ببینیم تولید کنندگانها و صادرکنندها کی سیر میشوند و از انگشتانشان آب میچکد تا مصرف کننده که نه در سال هشت بختی برای ابراز وجود داشت و نه طبق برنامه در هشت سال آینده هیچ نقشی در دولت برایشان مشخص شده است، دهان زیر انگشتان بهم فشرده تولید کنندگان بگیرندتا بلکه قطره بچک تا به آنها برسد. وقتی دخل و خرج مصرف کننده با هم از زمین تا آسمان فاصله دارد، دولت، وزارتخانه، ارگان، سازمان، و نهادی نمیتواتند تولید کننده و مصرف کننده را با یک نگاه در نظر داشته باشد. بهتر است از خودمان قانون و قائده در نیاورم. پس بهتر مصرف کننده این هشت سال پیش رو را تحمل کنند. «آنچه شیران را کند روبه مزاج دخل کم است و هزینها بسیار بالا ، که مانند پره های پنکه میمانند که هیچگاه بخصوص در ایران بهم نمیرسند. در یک کلام وقتی هدف گذاریها از قبل انجام شده پس تیتر عنوان شده سرکاری است، بگذارید کارشان را انجام دهند.
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۲:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۳
یک راه موثر برای کاهش قیمت خانه

اگر تمام ملک های بالای 40 سال را فرسوده اعلام کنند و در حکم زمین در نظر بگیرند و برای انها در سال معادل ده درصد ارزش زمین مالیات در نظر بگیرند در اون صورت حجم بزرگی از ملک های فرسوده و قدیمی به عنوان زمین وارد بازار شده و با افزایش عرضه بنای کلنگی و زمین برای ساخت و ساخت قیمت زمین در ساخت مسکن به شدت کاهش پیدا میکند و قیمت تمام شده ساختمان که بخش عمده ان مربوط به هزینه زمین است کاهش 50 تا 80 درصدی خواهد داشت .

ولی متاسفانه باندهای مافیایی و بانک ها به عنوان دلال ملک همیشه مانع این قوانین هستن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۳
کنترل نرخ ارز و تمام
یاشار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۳
استقرار نظام شایسته سالاری و سپردن امور مملکت به افراد متخصص و ایجاد احزاب واقعی برای رقابت و مطبوعات آزاد و خصوصی و سپس اصلاح ساختار و قنون اساسی تا تمام مشکلات منجمله تورم حل شود.
مرادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۳
با سلام ... چو دخلت نیست خرج آهسته تر کن، به حال آنکس (دولت) بباید گریست که دخلش بود 19 و خرج بیست(البته تورم 40 درصد می شود خرج 27)! اول باید قبح تورم روشن شود.
به نظر من افزایش نقدینگی ( عامل اصلی تورم ) بیشتر مقوله فرهنگی است تا اقتصادی ! آیا دزدی را باید در فراآیند اقتصادی طبقه بندی کرد یا فرهنگی!
از هر مجتهد یا روحانی سوال کنید افزایش نقدینگی را با آب در شیر ریختن مقایسه خواهد کرد...
اشتباه را از هر موقع جلو بگیری، منفعت و خیر است، دولت سیزدهم بجای دولت های قبلی توبه و عذر خواهی کند، و صادقانه به مردم بگوید: ندارم! مردم کمک کنید، نمی خواهم پول تولید کنم!.

مطمئن باشید مردم به کمک دولت خواهند آمد،
دولت حتی به کارکنانش می تواند بگوید این پرج کسری دارم 90 درصد حقوق شمارا پرداخت می کنم، الباقی را هر وقت داشتم ... ببینید کدام بی انصای قبول نمی کند،
النجات فی صدق ...
محسن
|
Belgium
|
۱۴:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۳
اقتصاد مانند درختی است که همیشه باید بهش رسید ولی این درخت اقتصادی که شما ساختید ریشه ان ڴندیده است و درست بشو نیست؟درخت را از نو باید کاشت،تمام مدیران اقتصادی قبلا باید کنار گذاشته شوند که غیره ممکن است.
نظرات بیشتر