هر جی روسیه بهتون واکسن داد چین هم ۴۰۰ میلیارد قرارداد میبنده
در واقع چین منتطر هست دستتون از غرب بریده شه تا کلا مملکت رو هپلو کنه.
بعدشم معلوم نیست چین و امریکا و روسیه و اروپا چه فرقی با هم میکنن از چاله به چاه افتادن است و بس .
با جدایی کامل از غرب چین و روس بدون رغیب هر غلطی خواستن میکنن که البته برای شما که حفظ نظام فقط براتون مهمه هیچ فرقی نمیکنه
با سلام خدمت همه، آقایانی که میگن با آمریکا وارد مذاکره بشیم سرچی مذاکره کنیم مگر مدعیان تعامل با دنیا 80سال وقت ملت نگرفتند مذاکره کردند خوب آخرش چی شد آمریکا با دغل بازی از برام خارج شد حال از کجا معلوم دوباره مذاکره کنند دوباره یک کشور دیگه خارج نشه یا به بهانه دیگر دوباره رییس جمهور بعدی آمریکا یا کنگره تصمیم بگیره دوباره خارج بشه بازهم وقت ملت گرفته بشه آخرش هیچ . به نظرم باید اقتصاد درونی را باید فعال کرد و در سیاست خارجی همه کشور بخصوص با همسایگان و دیگر کشور های دوست و کشورهای دنیا توازن برقرار بشه موفق تر هستیم.
دشمنان بدانند که میدانند اون ممه رو لولو خورد جمهوری اسلامی در شرایط اقتدار است ودیگر نیازی به مذاکرات ندارد
برای پیشبرد اهداف اقتصادی شرکای جدید جایگزین شده اند .پس بنابراین رجزخوانی وتهدید کاربردش را از دست داده.
این کارشناسان بیسواد از کجا امده اند میگه عراق دست حشدالشعبی است و درامد ارزی ایران یکمیلیارد دلار کم شده است خوب پس بخاطر یکمیلیارد دلار اقتصاد ایران فلج شد این ادمها اصلا چرا نظر میدهند
باید عاقلانه و منطقی فکر و صحبت کنیم تعامل با جهان برون رفت از تحریم و فشار های غیر قانونی است. از چین و روسیه هم تا به حال متاسفانه خیری ندیده ایم همه شان سر و ته یه کرباسن.