تحول؟؟؟؟
تحولات؟؟؟؟؟
فاجعه انسانی !!!!!! روز ننگ برای تاریخ بشر !!!!!! فروپاشی منطقه !!!!!! ......نابودی فرهنگ یک کشور !!!!!!!
ناشناس
|
|
۱۶:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۴
16
11
پاسخ
ببخشید عاشقان آمریکا و عمو سام میشه بگن آمریکا در این 20 سال چکار داشت میکرد؟ همینکه آمریکا پاشو گذاشت بیرون در عرض 48 ساعت افغانستان برگشت به همون افغانستان سال 2001 و طالبان دوباره مملکت رو به دست گرفت. مگر آمریکا برای نابودی طالبان نیومده بود؟
این همه کشتار زنان و کودکان افغان و غارت کردن معادن اورانیوم افغانستان فقط برای انتقام حمله 11 سپتامبر بود؟ دستاورد این حمله برای افغانستان چی بود؟
007
|
|
۱۶:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۴
5
29
پاسخ
افغانستان ۴۰سال بعد......یه عده اصولگرا...یه عده اصلاح طلب....یه عده چپ رادیکال....یه عده محافظه کار....یه عده مجاهد خلق....یه عده افغانستان آزاد......یه عده حزب ملیگرا...خدایا به حق دردهای زینب کبری ع فرج آقا رو برسون.امین
علی
|
|
۱۶:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۴
2
39
پاسخ
الان این گروه فاطمیون که از افغانی ها بودند و در سوریه می جنگیدند کجا هستند؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۵
در خدمت طالبان
ناشناس
|
|
۱۶:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۴
26
6
پاسخ
یه عده طوری از برنامه های طالبان برای تسخیر منطقه!!! صحبت میکنن و از این گروه لولو ساختن که انگار نه انگار همین طالبان ده ها سال قبل از حمله آمریکا قدرت رو در افغانستان به دست گرفته بود.
مگر اولین باره که طالبان دولت تشکیل میده. طالبان با شما چکار داره آخه
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۵
هیییییییییی هییییییییییییییییییییییییییی
بچه تر از اونی که یادت بیاد دور قبل طالبان چه فجایعی تو خراسان خودمون و از جمله تربت به بار آوردن.
ایرونی دوس نداره از گذشته درس بگیره، دوس داره هر بار چرخو از اول اختراع کنه!!!!
ناشناس
|
|
۱۶:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۴
0
29
پاسخ
سقوط کابل از همان روزی که گروهی از سرکردگان طالبان به تهران آمدند و با حضرات مذاکره کردند معلوم بود.
ناشناس
|
|
۱۶:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۴
8
8
پاسخ
بنام خدا
پدیده طالبان غیر مستقیم زاییده دست امریکا بود اما حالا امریکا مستقیما این سناریو را چیده تا کاری را که به اسم داعش در غرب ایران نتوانست انجام دهد در شرق (افغانستان) توسط گروههای خشن تر و بی رحم تر بنام طالبان (متشکل از نیروهای تندرو طالبان، القاعده، داعش، جیش الظلم و .....) و با پول عربستان، امارات و همکاری خدعه و نیرنگ اسرائیل و احتمالا پاکستان و..... .... انجام دهد. طالبان هرچند گفته دیپلمات های ایران مصون هستند اما سناریو 20 سال پیش را که در مزار شریف اجرا کرد با بهانه دیگری به اجرا در می اورد. اینها ادمهایی نیستند که قابل اطمینان باشند مخصوصا وقتی با دسیسه امریکا و عربستان همراه باشد. اینها در پی نا امنی مرزهای ایران (خراسان و سیستان) می باشند ارتش و سپاه باید خیلی مراقب و مواظب بشند هرچند که به حول و قوه الهی هوشیار هستند.
ناشناس
|
|
۱۶:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۴
8
23
پاسخ
یه عده طوری از حمایت ایران و مذاکره ایران با طالبان حرف میزنن و قدرت طالبان رو مدیون ایران میدونن که انگار این ایران بود که حمله کرد به طالبان و 20 سال افغانستان رو اشغال کرده بود و این ایران بود که مایک پمپئو رو فرستاد قطر تا با طالبان عکس یادگاری بگیره. و این ایران بود که این ارتش ترسوی افغانستان رو پرورش داد.
خواهش میکنم وقتی شعور سیاسی کافی ندارید تحلیل های پامنقلی ارائه نفرمایید. ممنون
کابلی
|
|
۱۶:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۴
0
17
پاسخ
کابل در آستانه سقوط به دست پاکستان و مزدورانش طالبان
تحولات؟؟؟؟؟
فاجعه انسانی !!!!!! روز ننگ برای تاریخ بشر !!!!!! فروپاشی منطقه !!!!!! ......نابودی فرهنگ یک کشور !!!!!!!