درمان مشکلات خوزستان وهمه ی ایران فقط حرف نزدن وعمل کردن شبانه روزی هست والسلام .چون وقتی حرفی قبل از عمل کردن زده میشه یعنی کاری از ما ساخته نیست بفکر اندیشه دگری باشید غیر ازراه حرفی ما .
آ قای جلیلی کشور ایران مرد عمل می خواد،نه سخنرانی الکی،باید عملی بشه هر طرحی که هست،شما فقط میگین،باید بشود،باید نشود،،اولا چرا کتابی صحبت می کنین،دوما عمل کن،چهل و.دوساله حرف می شنویم فقط،،
درود بر دکتر جلیلی عزیز.اینایی که زر زیادی بر علیه ایشون میزنن،یه عده مفلوک بی درد هستن که ادای مردمی بودن رو در میارن نوکرای بی مزد و مواجب غرب هستن.که حتی یه لحظه هم برا مملکت خدمت نکردن.ننگ بر شما واربابتون آمریکای جنایتکار.
یه کدوم از شما که به دروغ ادای طرفداری از مردم خوزستان رو در میارید راست نمیگید.لم دادید زیر پتو و اشک تمساح میریزید.
آقای رییس دولت در سایه .با این شعارهای پوچ و اراجیف بی نفع و فایده و منبرررفتنها و اشک تمساح ریختن مشکلی از کشور حل نشده و نمیشه .دوران جنگ مخرب هشت ساله که با بدترین مدیریت امثال شما به طول انجامید و خوزستان و ایلام و رو نابود کردین هم افتخار نداره.حالا هم هیچ مدیریت وعزم عملی و کاربردی ندارید جز شوااف حامی مظلومیت برای زمان انتخابات و متهم کردن دولت با اینکه قدرت و وپول و سیاست دست شما بوده و هست