وکلای مجلس اگر کمی به فکر مردم بودند دولت روحانی را برای همین دو هفته ای که از ان باقی مانده است استیضاح و برکنار می کردند. اقای روحانی هر روز انچنان از اوضاع کشور می گویدکه انگار برای ایرانیان بهشت ساخته است . 80 میلیون ایرانی در جهنم فساد و فقر و تبعیض و گرانی زندگی می کنند و چند صد هزار نفر منافع کشور را به تاراج می برند.
بعد از گیلان و مازندران بیشترین سطح کشت برنج با 88 هزار هکتار در استان خوزستان است . کل سطح کشت برنج استان اصفهان به هزار هکترا هم نمی رسد بیشتر برنجی هم که به اسم لنجان اصفهان به فروش می رسد در خوزستان کشت می شود. کست برنج در کل کشور غیر از مازندران و گیلان بابد متوقف شود.
خوزستان آب ندارد،سیستان آب و گاز ندارد،برق درستی ندارد،من خوزستان زندگی میکنم،کاش بجای پست و مقام کمی به فکر مردم بودین،مردم این دو استان در شرایط بسیار بدی زندگی میکنند،هردو کنار دریا ولی تشنه لب