اگر به گفته هایت ایمان داری
کاری نداره چند عدد از همین گوجه ها را بفرستید آزمایشگاه بی طرف و مردم نظاره گر باشند.
زرین
|
|
۱۵:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
0
1
پاسخ
من که از گوجه و خیار خوردن زده شدم. تا می خورم از بوی سمشون حالم بد میشه. حتی سبزی خوردن هم اینطور شده، مخصوصاً ریحان و ترخون. بعد از این همه زحمت پاک کردن و صرف انرژی و زمان و آب برای شستن، همهرو باید دور بریزیم. چند وقت پیش از کنار سبزی خردکنی رد شدم که سبزی خرد شده بستهبندی میفروخت. رفتم جلو که بخرم ایتقدر بوی سم و کلر پخش شده بود پشیمون شدم.
احسان
|
|
۱۶:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
0
0
پاسخ
مگه خارج هست
علی
|
|
۱۷:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
0
2
پاسخ
این رگه ها به خاطر آبیاری با آب آلوده مانند فاضلاب ایجاد میشود
ناشناس
|
|
۱۷:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
0
1
پاسخ
بخاطرگوگردمیزنندتازودترقرمزشودوبفروش برسد
محمود
|
|
۱۸:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
0
0
پاسخ
رگه های سفید
گوجه سبز چیده میشه با اتیلن رنگ اوری میشه .
بوی بعد به خاطر اینه .
ناشناس
|
|
۱۸:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
1
0
پاسخ
چند سالی است همه کشاورزها زرنگ شدن به این نتیجه رسیدند که اگه کود شیمیایی بیشتری بدن برداشت بیشتری خواهند داشت بدونه در نظر گرفتن کیفیت محصولات شان این بی کیفیتی در تمام محصولات کشاورزی مربوط به کود شیمیایی بیش از حد است برای برداشت بیشتر
حمید
|
|
۱۹:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
0
2
پاسخ
نوش جونمون،خودمون انتخاب کردیم که اینجوری زندگی کنیم،پس هرچی بهت بدن بایدمیل بفرمایید،مملکتی که اینقدرثروت داره،تازه تصویب کردن کشاورزی تراریخته بشه،،بروروغن نباتی هارو که باکارت یارانه دادن،مزه کن،فقط میگی گازوئیله،هرچی میریزی توغذامعلوم نمیشه هیچ،بخداازبدمزه ای نمیشه خود،بزاریدچندسال دیگه سرطان بیدامیکنه،،
ن
|
|
۱۹:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۰
0
0
پاسخ
پدر من کشاورز بود وقتی می خواست کود ب سیفی جات بده یک دستمال به کمر ش می بست وبا مشتش کود می پاشید ولی الان گونی کود را سر هر بند می گذارند برای محصول بیشتر نه منت اروپا بکشید نه تحقیق من هم شنیده ام هم دیدهام که درخته میوه را کندهاند ومی گو یند درخت سالی یکبار میوه میدهد سیفی جات سود اش بیشتر است مردم هم دنیا دوست وپول پرست شده اند این هم نتیجه کار و خود خوا هیها زیاده خواهیها