با نظر دوستان در مورد حرارت ندادن عسل موافقم، البته بشرطی که عسلمون اصل باشه، نه این عسل های موحود در بازار که همش آب شکر و شیره اس.
محمد
|
|
۰۷:۵۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
2
3
پاسخ
دوستان چی میگن همه برا خودشون دکتر شدن اوّل نعنا و سرکه رو حرارت میدن تا بجوشه بعد که خنک شد عسل اظافه میکنند و روی حرارت ملایم قرار میدن بعد هم حرارت کم برای عسل ضرر نداره اصلا عسل کف گرفته رو اصلا همینطوری درست میشه تا ی چیزی میخونید سریع فاز دکتر نگیرید همین جوری گند زدید به مسائل سیاست کشور
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۵
بله حرارت خیلی ملایم مشکلی نداره
ناشناس
|
|
۰۹:۵۸ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۸
0
3
پاسخ
آره منم موافقم همه میگن اگه عسل رو حرارت بدید سمی میشه بعد اینا همینجوری یه چیزی میزارن ومیرن لطفا درست آموزش بدید
ناشناس
|
|
۱۷:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۳
5
0
پاسخ
حالا کمی خیار هم رنده کنید و توش بریزید. فوق العاده می شه
اشکان
|
|
۲۳:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
0
0
پاسخ
سلام میشه جوابمو بدین لطفآ ..من سرکه انگبین گرفتم یک لیت۲۵۰ت دستسازه بو نعنا میده من میخام باکاسنی مخلوطش گنم خراب نمیشه سرکه انگبینم؟..واینکه چقد کاسنی باید بریزم ک سرکه انگبینم خراب نشه و خاصیت خودشو ازدست نده؟؟اندازه سردهن نوشابه بریزم خوبه؟؟خراب نمیشه؟؟
ناشناس
|
|
۱۲:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۶
1
3
پاسخ
در اول متن اين مطلب رو نکات مصرف سرکه انگبین مي گيد :مبتلایان به تکرر ادرار و یا سایر مشکلات مثانه نیز بهتر است شربت سرکه انگبین میل نکنند.
درجاي ديگر هم اين خواص مصرف سرکه انگبین رو ميگيد: نقش مهمی در پاکسازی عروق، معده و مجاری ادراری ایفا میکند. کمک به دفع سنگ کیسه صفرا و سنگ کلیه نیز یکی از خواص سرکه انگبین است.
واقعا با اين مطالب سردزگم كننده ميفهمم كه هيچ تخصصي در تهيه مطالب در تابناك نيست