یک نفر از این حضرات بپرسه: حالا احمدی نژاد رو ولش کن، ما میگیم شما درست میگین شورا، ولی خداییش رییسی بیشتر به مردم و مملکت خدمت کرده یا محسن رضایی؟ خداییش یک نفر این رو از خود رییسی بپرسه.علم کدومشون برای اداره مملکت بیشتره؟اگه رییسی واقعاً هدفش خدمت به مردمه باید بره کنار.
اگر آقای جهانگیری و لاریجانی و ... تایید هم می شدند بعید می دانم رای کافی را کسب می کردند ولی چیزی که مهم است جنبه عمومی و تنگ شدن فضا است که به نفع جمهوریت نیست و بهانه ای برای آینده خواهد شد که افرادی که توانمند هستند بخاطر برخی مسائل نتوانند وارد عرصه شوند مگر اینکه شورای نگهبان بر اساس مر قانون علت رد صلاحیت های غیر منتظره که ظاهراً با عنوان عدم احراز صلاحیت بیان می شود را بوضوح مشخص کند که بعید می دانم.
حالا که احمدی نژاد رد صلاحیت شده باید حتمادر انتخابات شرکت کرد وفردی باافکار جدیدمثل دکتر رصایی را با رای بالا رئیس جمهور کرد. تا افکار احمدی نژادی ها به زباله دان ریخته شود