لطفا اگر دسترسی به اصل متن کامل عهدنامه ترکمن چای و عهدنامه گلستان دارید برای آگاهی مردم چاپ کنید، تا لااقل یکبار هم که شده از متن کامل آنها آگاه شویم.
با تشکر،
رضا
|
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۸۹/۰۳/۳۰
0
0
پاسخ
مقاله بسیار خوبی بود و تحلیل انتهایی هم بسیار منطقی و خوب بود.
ناشناس
|
|
۰۹:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۳/۳۰
0
0
پاسخ
بوديم بوديم نه .حال چه هستيم
حیدری
|
|
۱۰:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۳/۳۰
0
0
پاسخ
آنچه امام خمینی فرمود شعار نبود بلکه درس بود که باید در تمام مدارس ودانشگاهها تدریس شود امام خمینی بی نظیر ترین رهبر دنیا . فرمود آمریکا از انگلیس بدتر انگلیس از شوروی بدتر همه ازهم پست تر وپلید ترند . چرا؟ چرا ما وسیاستمدارانمان این پندها را آویخته گوش خود نکنیم.
ناشناس
|
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۳۰
0
0
پاسخ
بسمه تعالي
واقعا وقايع تاريخي در اين صد سال اخير براي دولتمردانمان درس عبرت نبوده است كه مملكت ما بيش از هرچيز از كشور روسيه لطمات شديدي خورده است چطور شما خودتان را نخبه ميدانيد
ناشناس
|
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۳۰
0
0
پاسخ
مي ترسم از روزي كه اين حرفا رو راجع به ونزوئلا، برزيل، تركيه و بقيه باصطلاح متحداي فعليمون بزنيم.
ناشناس
|
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۳/۳۰
0
0
پاسخ
هر كشوري در دنيا دنبال منافع ملي خودش بايد باشد و در روابط بين الملل لوطي گري و جاهل بازي معني ندارد. به جاي التماس و گدايي حمايت از چند كشور در مقابل ديگر كشورهاي دنيا بايد رابطه مبتني بر حفظ منافع ملي با تمامي كشورهاي دنيا از جمله كله گنده هاشون پايه ريزي شود، تا اينقدر دستخوش بازيهاي گوناگون و ضرر مضاعف نشويم. مملكت و زندگي امروز را خود ما بايد به عنوان تكليفي ديني و ملي بسازيم نه اينكه به گردن امامان معصوم و حضرت باريتعالي بياندازيم.
ناشناس
|
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۳۰
0
0
پاسخ
روسیه ترس از ظهور ابرقدرتی در همسایگی خود و فروپاشی پاشی دوم را دارد و دیگر هیچ اگر دانا باشیم
ناشناس
|
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۳۰
0
0
پاسخ
در یک کلام ، کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من
گلگلآقا
|
|
۱۶:۱۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۳۰
0
0
پاسخ
- آقا ما قبول نداريم!!!! بياييد از اوّل، بازي كنيم!!!!!
- باشه از اوّل بچينيم!!! به جايي هم بر نميخورد!!!
- خوب حالا بگو ببينم.سياه را ميخواي يا سفيد روو؟؟!!!
با تشکر،