زیبا کلام یادت هست تووقضیه برجام هم از این ... زیاد میگفتی ؟؟ ایا هنوز به بی شرفی امریکا اعتقاد نداری ؟؟ مشکل کشوررباید ریشه ای حل بشه ، تاجزاده هم خودش بهتر میدونه اگه یه اصلاح طلب بخاد پیروز بشه یکی از ضعیف ترین دولتها خواهد بود انتخابات آینده ۹۰درصد یه اصولگرا میدان دار خواهد شد و آن شالله با کمک و هماهنگی مجلس و سایر نهادها تمام مشکلات حل خواهد شد .
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۳:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
بی انصاف بیرحم،یه کم تخفیف بده!!!! همه مشکلات حل خواهد شد؟؟؟؟ همه مشکلات؟؟؟یه اقای محترمی قراره رییسکشور ایران منصوب بشه،حضرت ولیعضر قراردنیست تشریففرما بشوند که تمام مشکلات حل بشود!!! برادر عزیز،واقعبینی هم حدی داره.اخه چرا اینقدر منطقی حرف میزنی
ناشناس
|
|
۰۰:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
1
21
پاسخ
جناب رسایی سعی کن کمتر در اینه نگاه کنی تا کمتر خنده ات بگیرد.
ناشناس
|
|
۰۰:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
2
13
پاسخ
آقای آشتیانی اگر ایشان محبوبیتی در بین مردم داشت دور قبل رای میاورد
البته چون مردم این دوره رای کمتر میدهند احتمالا ایشان موفق شود
ناشناس
|
|
۰۰:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
16
1
پاسخ
آقای روحانی دیدی لجاجت شما در ستاد کرونا چه بلایی سر کشور آورد؟ لطفا در مسایل حیاتی کشور سرخود عمل نکنید از برجام درس بگیرید از سرنوشت بورس درس بگیرید؟؟ راه حلهای مقطعی اصلا چاره ساز برای این کشور نیست ؟؟ این کشور ۸ سال در سایه سنگین تحریم ها تو جنگ توسط رهبری اداره شد چرا که تکیه بر توان داخل بود ؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
شما خوبی عزیزم
ناشناس
|
|
۰۰:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
0
14
پاسخ
واقعا اگر تمام مردم دنیا ، واسه ما ملت ایران که گرفتار برخی مسولان ناکار امدی شدیم گریه کنند
اشتباه نخواهد بود
محمد یوسفی
|
|
۰۲:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
0
10
پاسخ
مطمئن باشید که آقای رئیسی کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد. او فعلا با حکم رهبری بر مسند یکی از مهم ترین قوای کشور نشسته است. اگر رهبری او را برای پست ریاست جمهوری مناسب می دانست به او این حکم را برای مدت کمتر از دو سال نمی داد به ویژه با این طرز تفکر رهبری که روسای قوه قضائیه قبلی را برای دو دوره متوالی بر این مسند گماشت. از طرفی آقای رئیسی هم کسی نیست که بخواهد حکم رهبری را برای مسئولیتی که سالها در آن تجربه دارد رها کند و به پست ریاست جمهوری که یک پست اجرایی و خارج از تخصص اوست فکر کند. در ضمن ایشان یک بار کسانی را که او را برای این کار تشویق نموده بودند آزموده است و بعید است برای بار دوم آنها را بیازماید که آزموده را آزمودن خطاست. برای وارد نشدن آقای رئیسی به انتخابات ریاست جمهوری با طناب بعضی از افراد همان داستان تتلو کافی است....... این همه هیاهو هم برای ورود و یا عدم ورود ایشان برای یارگیری به نفع شخص دیگری است که سودای پاستور را در سر دارد.
ناشناس
|
|
۰۲:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
5
1
پاسخ
ظریف هم که مثل روحانی بد جوری به جاده خاکی زده ؟؟
امیدوارم به سرنوشت موسویان دچار نشه
عبداله
|
|
۰۲:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
1
6
پاسخ
تابناک جان، واقعا دیگه بسته خبریت دوریال هم ارزش ندارد
ناشناس
|
|
۰۲:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
1
6
پاسخ
جناب شیخ حسن در مرداد ۹۹ با تشویق شما وارد بورس شدم به امید اینکه بتونم با مقداری که کم دارم تو بورس رونق بگیره و بتونم یه آلونک بگیرم ،، میدونی تا حالا ۵۹ درصد به فنا رفت از یک میلیارد حدو ۴۳۰ میلیون مونده ولی قیمت مسکن دوبرابرشد؟؟؟ جواب ۲۲ سال زحمت کشید رو کی میده ؟؟
علیرضا
|
|
۰۲:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۶
0
16
پاسخ
احتمالا رسایی خودش رو تو ایته دیده خندش بند نیومده حالا داره میندازه تقصیر تاج زاده .