دایی هم مثل اون ۲۴ میلیون نفر(دقیفا مثل من و شما) و در شرایط اون موقع همگی تصمیم درستی گرفتیم. اگر به رقیب رای میداید الان گدای منطقه بودیم و خبری از استقلال و حاکمیت هم نبود. دچار جنگ و ویرانی و خونریزی بودید. دایی هم مثل اون ۲۴ میلیون در اون موقع فکر درستی کرد.اگر چه از اشتباهات روحانی غافل نیستیم و بسیاری از مشکلات نیز حاصل عملکرد نادرست وی است. اما در مورد قضاوت ما در مورد دایی، کسی که افتخار بر ملتش اورده و پرچم را بارها بالا برده و شادی را به خانه ها آورده شایسته احترام است. در غیر اینصورت نمک نشناسی است. کسی که حمایت خدا را دارد البته که خراب نمیشود . همه میدانیم که نگرش اکثریت مردم ایران به دایی چیست. پس کسایی که کم لطفی میکنید لطفا خودتان را خراب نکنید.
خدا کند هر چه زودتر این دولت کنار برود شاید اوضاع یه مقدار تغیر کند . ولی خواهشن این سری سلبریتیهای عزیز و روشنفکرهای محترم لطفا اجازه بدید مردم خودشون انتخاب کنند.
آقای دایی لطفا شما از این حرفا نزنید،، شما و امثال شما باعث شدین این آقا رای بیاره و مملکت رو داغون کنه،،، حالا دیگه شدین خیر خواه مردم،، مثل اینکه یادت رفته چطور ازش حمایت میکردی!!!!!!شما حرف نزنید خیلی بهتره
آقای داعی لاقل الان شما هم از مردم عذرخواهی کنین بابت حمایت از روحانی در زمان انتخابات.تا ما هم حرفای الانتونو باور کنیم که از سر دل سوزیه.نکنه میخوای مافیای واکسن وزارت بهداشت جهانی (خخخخخ) رو دست بگیری
پاسخ ها
اسدی-یک بازنشسته
||
۱۹:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۲
مگر آقایانی که از پدیده هزاره سوم حمایت میکردند معذرت خواهی کردند که ایشان یاد بگیرد وبابت حمایتش معذرت خواهی کند؟