 در این دوره انتخابات، شورای نگهبان بیشترین و متنوع ترین کاندیداها را تائید صلاحیت خواهد کرد، سیاسیون نیز با تبلیغات وسیع و دو قطبی کردن جامعه سعی خواهند کرد مشارکت را بیشتر کنند و در ضمن ادعا خواهد شد که برای مذاکره با آمریکا نیاز به دولتی قوی و مشارکت حداکثری مردم هست و ........ در نهایت: رای بی رای !!!
 							 							در این دوره انتخابات، شورای نگهبان بیشترین و متنوع ترین کاندیداها را تائید صلاحیت خواهد کرد، سیاسیون نیز با تبلیغات وسیع و دو قطبی کردن جامعه سعی خواهند کرد مشارکت را بیشتر کنند و در ضمن ادعا خواهد شد که برای مذاکره با آمریکا نیاز به دولتی قوی و مشارکت حداکثری مردم هست و ........ در نهایت: رای بی رای !!! 							 						 #رای_بی_رای
 							 							#رای_بی_رای 							 						 اقای صفری ما از نظامی ها هراس نداریم ولی کدوم از این کاندیداها صفاتی را که خودتان گفتند دارند. اغلب حتی توانایی رقابت در یک کنکور را برای تحصیل نداشته اند. نحوه انتخابشان برای پست های قبلی مشخص نیست.
 							 							اقای صفری ما از نظامی ها هراس نداریم ولی کدوم از این کاندیداها صفاتی را که خودتان گفتند دارند. اغلب حتی توانایی رقابت در یک کنکور را برای تحصیل نداشته اند. نحوه انتخابشان برای پست های قبلی مشخص نیست. 							 						 من جای سید حسن اقا بودم به دو دلیل وارد بازی انتخابات نمی شدم اول این که مشارکت بسیار پایین خواهد بود و ریاست جمهوری با ارای پایین پشتوانه ندارد دوم این که امکان دارد برخی قصد داشته باشند با مهندسی انتخابات نتیجه بگیرند که ایشان پایگاه مردمی ندارند.
 							 							من جای سید حسن اقا بودم به دو دلیل وارد بازی انتخابات نمی شدم اول این که مشارکت بسیار پایین خواهد بود و ریاست جمهوری با ارای پایین پشتوانه ندارد دوم این که امکان دارد برخی قصد داشته باشند با مهندسی انتخابات نتیجه بگیرند که ایشان پایگاه مردمی ندارند. 							 						 ایران از لحاظ منابع طبیعی، نیروی کار، دانشمندان مبتحر، صنعت و کشاورزی در منطقه سرآمد است و کافی است که یک دولت انقلابی و جهادی بر سر کار بیاید تا بتواند ظرفیتها را فعال کرده و باعث رونق اقتصادی و بهبود معیشت جامعه شود.دراین چهل سال بدون فشار کمتر خارجی کاری نتوانستند بکنند حال چطور و چکار می خواهند انجام دهند؟فقط حرف و حرف و حرف.
 							 							ایران از لحاظ منابع طبیعی، نیروی کار، دانشمندان مبتحر، صنعت و کشاورزی در منطقه سرآمد است و کافی است که یک دولت انقلابی و جهادی بر سر کار بیاید تا بتواند ظرفیتها را فعال کرده و باعث رونق اقتصادی و بهبود معیشت جامعه شود.دراین چهل سال بدون فشار کمتر خارجی کاری نتوانستند بکنند حال چطور و چکار می خواهند انجام دهند؟فقط حرف و حرف و حرف. 							 						 نویسنده ظاهرا نمی داند پیشرفت در صنایع نظامی دلیلی بر پیشرفت در سایر امورات کشور نیست در آن قسمت مسئله سود و زیان مطرح نیست.
 							 							نویسنده ظاهرا نمی داند پیشرفت در صنایع نظامی دلیلی بر پیشرفت در سایر امورات کشور نیست در آن قسمت مسئله سود و زیان مطرح نیست. 							 						 پ
 							 							پ 							 						 فدراسيون ايران بايد دراين مورد كه بعلت جنگ عربستان ويمن وعدم وجود ايمنى متمركز شود شهرهاى سعودى بخصوص رياض وجده نا امن مى باشند
 							 							فدراسيون ايران بايد دراين مورد كه بعلت جنگ عربستان ويمن وعدم وجود ايمنى متمركز شود شهرهاى سعودى بخصوص رياض وجده نا امن مى باشند 							 						 یک رییس جمهور می خواهیم نه تدارکاتچی! چون محال است پس انتخابات معنا ندارد.
 							 							یک رییس جمهور می خواهیم نه تدارکاتچی! چون محال است پس انتخابات معنا ندارد. 							 						 هرچی میخواین تبلیغ کنین
 							 							هرچی میخواین تبلیغ کنین