غیر قابل نشر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
قبلا که صاحب منزل بودیم میگفتیم منزل حالا چه خاکی تو سرمون کنیم که منزلامون اجاره ایست چی بگیم که بی غیرتی نباشه
ابوالفضل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۱
چرا سریع حاشیه سازی میکنید ، چرا یه مطلب رو بدون ابنکه معنی اش رو بدونید تحلیل میکنید ؟!! ایشون منظورشون در این هست که در مقابل بچه ها و دیگران ؛ عفت و شخصیت همیدیگه رو حفظ کنیم
داود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
من اصل سخنرانی رو نشنیدم و آقای علم الهدی رو دانشمندی تند رو. میدونم که برای امام جمعه بودن مناسب نیست.
اما فکر میکنم منظورشان با محبت صحبت کردن باشه . اگر منظور با نام خانوادگی صدا کردن باشه که خیلی خنده داره فکر این که خانواده ایشون علم الهدی صداشون می کنن
محمدرضا کیانفر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
سیداحمد علم‌الهدی امام جمعه مشهد گفت: متاسفانه زن و شوهر در خانه همدیگر را با اسم کوچک صدا می‌زنند.

آقای علم‌الهدی،
تأسف مناسب شماست که 42سال در خصوصی‌ترین روابط مردم خدازده دخالت کردید باعث برگشتن فرهنگ به دوران جهالت بشر شدید که تصحیحش کار حضرت فیل می‌باشد.
جز که هشیار حکیمان خبر از کار ندارند، که فلک باز شکار است و همه خلق شکارند.
نه عجب گر نبودشان خبر از چرخ و ز کارش، کز حریصی و جهالت همه در خواب و خمارند.

سرور گرامی،
تنها راه نجات میهن اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- قطع دشمنی با آمریکا برای دفع تهدیدات خارجی،
2- به رسمیت شناختن حق #آزادی_بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی،
با تشکر از توجه شما،
نا شناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
من بیت و پنج سال هست که ازدواج کردم. نمی دونم در لایه اول هستم. یا دوم. لطفا سال لایه ها رو مشخص فرمایید
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
البته شاید منظورش این بوده که باید عزیزم صدا بزنن
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
آقای علم الهدی !
بهتر است که جنابعالی به جای طرح این قبیل مباحث غیرضرور و خنده دار و بی خاصیت، پاسخ نامۀ مادر پیر و شهید دادۀ بنده که چند سال قبل در خصوص برخی ظلم و ستمهای صورت گرفتۀ به ایشان و فرزندان ایثارگرش در قوّۀ قضائیۀ تحت ریاست داماد محترمتان، برای شما فرستاده اند. را بدهید. به اسم صدا زدن یکدیگر توسط زن و شوهر، هیچ خسران و آسیبی به دین و انقلاب و نظام اسلامی وارد نمی کند. آنچه که کمر اسلام را شکسته و مایۀ ناامیدی و رویگردانی مردم از نظام و انقلاب می شود این است که داماد ارجمند جنابعالی و برخی همکاران ایشان در دستگاه قضا، اهانت به شهیدان و ظلم و زورگویی به خانواده ای مستضعف و روستایی و پیرزن داغدیده و شهید داده و فرزندان رزمنده و جانباز و نوۀ فلج وی را امری مباح و حلال و درخور دریافت مدال شجاعت می داند و چنده ده خروار نامه و شکایت و تظلم خواهی او را هم ــ به جای رسیدگی قاطع و مجازات اشد متشاکیان ــ در راستای جانبداری و حمایت از عناصر متخلّف مورد شکایت، به زباله دان می ریزند. پروندۀ شماره 9502201059 در دادسرای انتظامی قضات گواه روشن ادعای فوق می باشد.
کهربا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
علم الهدی همه ما را سر کار گذاشته. خیلی زرنگه. به هر حال ملت باید حواسشون از مسائل اصلی دور بشه
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
اینکه در این برهه زمانی جای این صحبت بود یا خیر بماند ولی سطح تحلیل حرف های دیگران به پایین ترین حد خوش رسیده است. اینکه آدم دهن بین باشد و خودش کوچکترین تحلیل و تفکری نداشته باشد فاجعه است. اگر دشمنت هم حرفی می زند باید اول درست بشنوی و تحلیل کنی بعد جواب بدهی.
امام جمعه مشهدگفت: متاسفانه با تأثیر فرهنگ غرب زن و همسر در خانه همدیگر را با اسم کوچک صدا می‌زنند، در لایه اول زندگی که صمیمیت بین زن و شوهر حاکم است اگر همدیگر را با اسم کوچک صدا بزنند مانعی ندارد، اما در لایه دوم که لایه ظاهری زندگی است باید حرمت زن و شوهر حفظ شود.
لایه اول زندگی همون توی خونت هست و لایه ظاهری یعنی اینکه جلوی یک فرد غریبه حرمت همسرت رو نگهدار و با لفظ آقا و خانم صدایش کن.