آقای میراسماعیلی این شما بودید که باعث تعلیق جودو شدید؟ هر چقدر توانستید از موقعیتتان سوء استفاده کردید آنهم با عدم مبارزه با ورزشکار اسرائیلی که خیلی ها این کار را کردند ولی فقط تعدادی مثل شما توانستند سوء استفاده نمایند.
هر کسی آزاد هست زیر هر پرچمی مبارزه کند و اینقدر با احساسات مردم بازی نکنید اینقدر از شهدا و ... سوء استفاده نکنید. به جای آن تیم خودتان را قوی کنید تا با دیپلماسی نه شعار دادن و شلوغ بازی توجیه اشتباهاتتان را کنید.
ناشناس
|
|
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۸
7
115
پاسخ
بی عرضه شماییدکه ورزشکاران یکی یکی دارندازکشورمیروند.به گردن کس دیگه نندازید.ازمردم و...مایه نزارید.حالاکه دیگه تابعیت دیگه ای داره ودوست داره بره.ورزش نبایدسیاسی بشود.مگه مردم اسراییل بدهستند.دولتمردانشون بدهستند.اگه چنانچه یک اسراییلی رودردریای خزرقسمت آذربایجان ببینیم که داره غرق میشه نبایدکمکش کنیم.برویدطرزفکرتون رودرست کنید.
ناشناس
|
|
۱۸:۰۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۸
157
11
پاسخ
من میخواستم خیلی چیزها که لایق این بی وطن مزدور است را بگویم ولی دیدم آرش اسماعیلی حق مطلب را ادا کرده و با سخنان خود بر روی صورت این وطن فروش تف انداخته است.
ناشناس
|
|
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۸
10
71
پاسخ
خودتون شروع کردین چون اینطوری میخواستین.
ناشناس
|
|
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۸
122
14
پاسخ
دست روزگار وقتی میخواهد کسی را به علت کجروی و خطا مجازات و خوار و خفیف کند همه اسباب ان را هم فراهم می کند. این خائن وطن فروش که با پشت کردن به وطن و خیانت در حق 90 هزار جودو کار کشورش رویای اخذ شهروندی آلمان را در سر می پروراند دست انتقام روزگار نگذاشت تا به سراب آرزوهایش رسیده و سر از مغولستان در آورد تا علاوه بر داغ وطن فروشی ننگ پناهنده شدن به کشوری که اسلاف آن خونین ترین تجاوز و کشتار و جنایت را در ایران رقم زده اند را نیز بر پیشانی خود داشته باشد.
مجتبی
|
|
۱۸:۱۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۸
108
14
پاسخ
کسی که وطن فروشی میکنه همه کار میکنه
خویی
|
|
۱۸:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۸
11
102
پاسخ
شما لیاقت داشتید تامین میکردید نمیرفت
ناشناس
|
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۸
1
19
پاسخ
؟؟
ناشناس
|
|
۱۸:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۸
7
102
پاسخ
چرا؟چون یک نفر پیدا شده تا ورزش را سیاسی نکرده و فقط به خاطر ورزش رفته است به یک کشور دیگه، خائن است لکه ننگ؟؟؟