واقعا جای غصه ولی عبرت انگیز از کشوری که تمام موجودی خود را از ملت ایران داره وایران بهترین یارویاور برایش بوده ولی متاسفانه بجای حمایت صریح وبی پرده از رای ممتنع می ده . این همان کشوری هست که ایران دربرابر تمام دنیا ازش حمایت کرد ولی شما می بینید که در اینجا رای ممتنع می ده . اگر یک روزی هم شما دیدید که همین فلسطین هم به ایران بی العتنا شد خیلی تعجب نکنید.
تاکی دیگه میخواین از چین روسیه طرفداری کنید و بازار عالی برای اجناس اشغال چینی درست کنید دیگه تمومش کنید اینها که نزدیگ به چهاره ده هستند که از ما سوئ استفاده کرده اند میخواین دیگه چیکار کنند والا بلا هیچ غلطتی نمی توانند بکنند این ماهستیم که برای اونهاتصمیم گیری می کنیم برای یکبار هم که شده یه جواب دندون شکن بهشون بدیم تا بفهمن که با کی طرف اند
حتما این رو اطلاع رسانی کنید که رادیو پیام ساعت 9:15 دقیقه اطلاع رسانی کرد در این مورد و توضیحا افزود که این قطعنامه با کمترین اکثریت تصویب شد. مخالفت ترکیه و برزیل و رای ممتنع لبنان را نیز اعلام کرد ولی تعداد رای موافق را اعلام نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کل کشورشونو دارن با پول ما میچرخونن بعد رای ممتنع میدن.