تابناك عزيز شخصي مثل اخمدي نژاد قبلا" در اين كشور امتحان خودش راپس داده چرا دورباره همچين شخصيتي را علم مي كنيد.
اين آقا يك فرد كاملا" پپوليستي است و در شرايطي كه وضعيت معيشتي مردم ناخوشايند است از حربه وعده هاي مالي مثل افزايش يارانه و غيره استفاده مي كند و 60%مردم فقير كشور گول وعده هايش مي خورند و پاي صندوق راي اين آقا مي روند.
درصورتيكه اين آقا 8سال تمام قبلا" به مردم وعده داد و بجز پرداخت يارانه كه آنهم باعث ايجاد تورم شديد شد كار مثبتي انجام نداد. پرداخت يارانه ايشان چنان تورمي در كشور ايجاد كرد كه پشت همان فقرا را شكست.
با توجه به شیوع کرونا و لغو بسیاری از سفرها و کاهش چند برابری تصادفات که عملا به سود شرکت های بیمه هست و سوء استفاده بسیار نادر با استفاده از تصادفات ساختگی ،شرکت های بیمه می خواهند با زرنگی تمام هزینه بیمه ها را زیاد کنند
آقای قالیباف شما هویت خود را که از عکس گرفتن با آقای پوتین جستجو میکنید ورای خودرا از اختلاف افکنی بین مردم با شعار نه غزه ونه لبنان میجویید چه هویتی دارید اگر میخواهید هویت بیابید همانند آقای رییسی به عراق سفر میکردید