بازیگرا کلا انتخابشون درسته.اونم از انتخاب رئیس جمهور بنفششون معلومه.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۳
آقا کی گفته کسی که خوب نقش بازی میکنه و بعبارتی سریع
یه شخصیت دیگه میشه درک و فهمش از بقیه اتفاقات اجتماعی و سیاسی و... بالاست؟ خودمون اینا رو الکی الکی الگوی خودمون کردیم توی هر کار
برخی چه نگاه کج و خودپسندانه ای دارن... خوبه یه نگاه به نظر مردم می انداختین و میفهمیدین اقبال مردم به انصاریان (در اون زمان حتی) خیلی بیشتر از خیلی از شماست
متاسفانه غرور در هرکاری نتیجه ای جز زمین خوردن ندارد اون دوتا خانم بازیگر باید بدونن آدما میتونن توانایی های متفاوتی داشته باشن که کشف و پرورش داده نشده در قاب کنار یک فوتبالیست که خودشو تونسته در اجرا و بازیگری اثبات کنه اتفاقا باعث افتخاره.خدا رحمتش کن اجل مهلتش نداد اگرنه به همه اثبات میکرد.
واقعا بعضی ها چقدر بیشرم هستند،بالاتر خودتونو دانستند را خداوند از قبل گفته ،فقط تقوا و ایمان،و عمل صالح شماست که میزان بالاتر و پایین تر بودن را معلوم میکند،و شما سلبریتی ها کدام یک از اینها را دارید که خودتان از دیگر بندگان خدا بالاتر میدانید.