گویند طرف اومد ابروش درست کنه چشمش هم کور کرد. طبق فرمایشات،احمدی نژاد هاله نور ندیده خودش هاله نور است.
ناشناس
|
|
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۷
2
19
پاسخ
آقای توکلی پای حرفت بایست همین خرافه ها وروایت ها و نقل و قول ها مانع آگاهی ملت ما در تاریخ شده است
ناشناس
|
|
۲۱:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۷
1
6
پاسخ
بازار طلا در پایین ترین قیمت خود دست پا میزنه طلای جهانی اماده پرواز شده ، طلا را فراموش نکید بخصوص در این قیمت پایین .
شریعت
|
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۷
3
20
پاسخ
با نظر اقای مسیح مهاجری موافقم و اگر مجلسیان ادعا دارند مجلس یازدهم مجلس انقلابی است باید با اخراج اقای عنابستانی ثابت کنند که هستند .
ناشناس
|
|
۲۱:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۷
1
21
پاسخ
مایه ننگ است که بعد از چهل سال تو کشور مدرسه کانکسی داریم ؟؟ حالا بودجه کجا ۲۰۲درصد رشد کرده ؟؟؟!! روحانی بیشترین ظلم رو اموزش و پرورش کشور کرد و بوجه ان را بین نهادهای نورچشمی خود تقسیم کرد.
ناشناس
|
|
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۷
1
6
پاسخ
همتی بورس کشور رو نابود کرد ؟
ناشناس
|
|
۲۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۷
2
18
پاسخ
گر مسلمانی ان است که احمدی نژاد و بقیه به اتکا به زور اسلحه بر مردم حکمرانی کنند. بهتر ان است که کافر باشیم. توکلی تهدید شدی جانم. همه ما مردان بدون...ایم.
علی
|
|
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۷
3
9
پاسخ
آقای آخوندی وقت کردی نگاهی به پروژه های مسکن مهر بی انداز که در ودره شما نتنها مشکلش حل نشد بلکه با تاخیر پروژه ها هزینه سنگینی روی دست خانواده گذاشت.
محمد
|
|
۲۲:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۷
0
1
پاسخ
آقا عباس اخوندی یادتان هست گفتید نگران نباشید 40 نفر فوتی سانحه قطار در سمنان بیمه هستند.
محمد
|
|
۲۲:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۷
0
1
پاسخ
آقا عباس اخوندی یادتان هست گفتید نگران نباشید 40 نفر فوتی سانحه قطار در سمنان بیمه هستند.