سالهای 94 تا 96 که اوضاع دولت خوب بود تورم پایین بود رشد اقتصادی خوب بود فقط بخاطر برجام بود! هر وقت با دنیا در تعامل باشیم زندگی معمولی خواهیم داشت اما اگر سر ستیز داشته باشیم نتیجه ش روشنه!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
اوضاع کشورهای دوست و برادر هم خوب بود
ناشناس
||
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
چرا پس وقتی برجام رفت از قبل از اومدنش چند ده برابر بدتر شد؟
ناشناس
||
۰۳:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
سال 94 تا 96 به صورت مصنوعی فنر تورم را جمع نگه داشتند و در سال 97 همه چیز ترکید.
مردم خودشان در بتن مشکلات بوده اند، شکسته شدن دست و پای برجام شد، به جز از سمت جایی با قابلیت های منحصر به فرد دولتی بر نمی آمد.
اعمال تحریم های چند هزاربرابری نتیجه چیزی است که سعی می کنند وارونه جلوه دهند
با سلام
فقط بااین بخش از سخنان ایشان اکثریت مردم موافق هستند" حتی نباید یک دقیقه تحریم ها را به تعویق انداخت"
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۰:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
بعضی ها جوری صحبت می کنند که گویا تحریم ها دست ما است نخیر برادر تحریم ها دست کسی است که مثل گرگ چشم به ما دوخته تا با کوچکترین نقطه ضعف ما آنرا تشدید کند و اگر تحریم کنندگان آدم درستی بودند که ایران را تحریم نمی کردن آنهم به بهانه های واهی و خلع سلاح کردن
کامنت ها عجیبه واقعا. حافظه ملت ضعیف شده انگار! کی اوضاع ایران گل و بلبل بود دقیقا؟ زمان پهلوی و اوایل دهه پناجه ایران تورم شدید داشت با اینکه اوج صادرات نفتی در یک قرن اخیر بود.
زمان احمدی نژاد ایران یک تریلیون دلار درامد نفتی داشت که باز هم دلار چهار برابر و سکه ده برابر شد. الان تو اوج تحریم هستیم و عملا درامد نفتی وجود نداره!
وضع ایران در یک قرن گذشته هیچ وقت گل و بلبل نبوده. ما وقتی تحریم هم نبودیم نتوانستیم از شرایط بهره ببریم و کشور را توسعه بدهیم بعد انتظار دارید الان شرایطمون درست باشه؟
چیزی که متوجه نشدید این هست که از اوایل دهه پنجاه تا الان فقط درامد های هنگفت نفتی بوده که باعث شده ضعف های زیاد کشور دیده نشه. نفت دیگر ارزشش را از دست داده و حالا دارید مشکلات زیاد ایران را می بینید.
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۲:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۴
هم چرخ سانتریفوژ بچرخه هم چرخ زندگی مردم.
کاری میکنیم مردم خودشون بیان از یارانه انصراف بدهند.شما حافظه ت ضعیفه عزیزم
به زعم کلیه کارشناسان ، لایحه بودجه موجب کسری شدید بودجه و استقراض از بانک مرکزی خواهد شد که همان دست کردن در جیب افراد نیازمند و اقشار کم درآمد جامعه است چون آسیب پذیرترین قشر جامعه نسبت به گرانی و تورم افراد کم درآمد هستند.
البته خودشون میگن از آلمان هم بهتر مدیریت کردیم.
به زعم کلیه کارشناسان ، لایحه بودجه موجب کسری شدید بودجه و استقراض از بانک مرکزی خواهد شد که همان دست کردن در جیب افراد نیازمند و اقشار کم درآمد جامعه است چون آسیب پذیرترین قشر جامعه نسبت به گرانی و تورم افراد کم درآمد هستند.
البته خودشون میگن از آلمان هم بهتر مدیریت کردیم.مثل صحبت های وارونه ای که راجع به برداشتن چیزهایی میزنن
واقعا خجالت آوره
در استانه رفتن به خانه
شاخص موفقیت عملکرد دولت
همچنان مقایسه نمودن با عملکرد دولت قبله
جوری این هفت سال و اندی تعریف و توصیف می شه، آدم خیال می کنه رئیس جمهور سوییس صحبت می کنه
حس می کنم یا تو نمی دانی چی بر سر این ملت آوردی
یا اینکه ما هنوز نتوانستیم تو و این همه خوبیهایت را بفهمیم
کاش مقایسه قیمت پراید در همان سال که دولت را از دولت قبلی تحویل گرفتی با همین الانی که هنوز به خانه برنگشتی، را ملاک موفقیت و تعریف و تمجید خودت قرار می دادید
کشتی ما را با این همه وعده و وعید دادنات
ولی چیزی ندیدیم جز بدبختی