ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
اينهمه زور بيخود نزنيد بريد بيرون و از مردم كوچه و بازار در مورد روحاني بپرسيد . نيازي به اظهار نظر آقاي ذوالنوري هم نيست . كافيه روحاني رو به مردم بسپاريد تا ببينيد چي به سرش ميارن . اينجا خيلي از اظهار نظرها فيك هست و قابل استناد نيست
منتقد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
من هم جناب ازغدی را متفکر نمی دانم
بلکه مقلدی که چندین سال است تکرار مکررات می کند
فقر و فحشا هم سالها است در کشور غلبه پیدا کرده
فیلمش هم سالهاست ساخته شده
تفسیر ازغدی از صلح اما حسن ع هم میل دلش است نه نصوص و روایات و تصریحات خود امام حسن ع. هم در احتیاج به مذاکره و هم در تفسیر صلح امام حسن ع حق با روحانی است.
صادق
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
سلام
من پیشنهاد میکنم طرحی در مجلس تصویب شود که حقوق کلیه مسپولین کشوری از سمت مدیر کل به بالا و نمایندگان مجلس و خبرگان و شورای نگهبان و نهاد های انقلابی برای ابراز همدری با مردم تا زمان رفع تحریمهای ظالمانه برابر با حداقل حقوق مانند بیش از ۵۰٪ مردم پرداخت گردد تا مردم شعارهای آنها را باور کنند و ایمان داشته باشند که شرایط تحریم بطور مساوی برای همه آحاد ملت و مسپولین موثر است هر چند این عزیزان دارای منزل و ماشین و سایر امکانات میباشند وکارگران فاقد این امکانات لیکن اگر همین اتفاق بیافتد حس بهتری به مردم دست میدهد
ضمنا پیشنهاد میکنم این بحث را تابناک به نظر سنجی در سایت بگذارد
منتقد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
ای کریم قدوسی :
تا کی می خواهی فقط حرف بزنید ؟
نمی شه یک دقیقه هم در راهی که می روی فکر کنی ؟
ببین مملکت و مردم را به چه وضعی انداخته اید؟
پ - ع
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
در شگفتم که چطور بعضیها هنوز از روحانی حمایت میکنن !!!!!!!!!!!!! التماس کمی بصیرت و آزاد اندیشی .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
سلام:
ان قدیما تو فیلم های سینما وقتی چند نفر روی یک نفر می ریختند و کتکش میزدند
می گفتند چند نفر به یک نفر
و کم کم ی اصطلاحی شد رایج در بین مردم
که وقتی به همین شیوه دعوا می شد و یا بحثی می کردند
می گفتند
چند نفر یه یک نفر
حالا حکایت رئیس جمهور کشور هست
ی سخنی و ی نظری داده
از صدا و سیمای که رسانی به اصطلاح ملی ( البته جسارت نشه به ملی )
تا نمایندگان مجلس که کلهم از یک کانال هستند
تا بلندگو دارها که همه از برکت مردم خود را صاحب همه چیز مردم می داند الا نظر خود مردم
تا حتی بعضی ازمداحان
تا سایتها و مطبوعات

.....
خداوکیلی چند نفر به یک نفر
اگر کسی دیگر دارید که از قلم افتاده و نیامد وسط به او هم بگوئید بیاد
چه می دانم مثلا اصناف مبارزه جبهه پایداری بازار
یا اصناف زحمتکش کارگران پایدار انقلاب
یا جنبش عدالت گستر و سخت پایدار بانوان محله ایران
یا هر چی که کم است
تو رو بخدا خجالت نکشید
این حق مسلم شماست که از طرف ملت به هرکی و هرچی حمله کنید
وقتی رئیس کمیسیون امنیت مجلس از طرف ملت سخن می گوید و حکم می راند
شما چرا نکنید
سینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
درست است که به دولت نقد های اساسی وارد است . اما مساله اینه که اولا دولت تنها تصمیم گیر کشور نبوده و در خوشبینانه ترین حالت شخص رئیس جمهور نفر دهم در تعیین اولویت ها است . ثانیا"به استناد قانون اساسی کشور رئیس جمهور پس از رهبری دومین شخصیت کشور محسوب میشود . ایشان منخب بیش از 23 میلیون نفر از مردم می باشند هر کدام از این آقایان 200 هزار رای هم ندارند . اصلا جمع آرا کل نمایندگان با آنهمه تبلیغات و هزینه و جناح بازی رابطه طایفه گری به 23 میلیون نفر نمیرسد . از این آقایان که در رئوس قوه به اصطلاح مقننه فعالیت دارند چطور به قانون مادر کشور اطلاع ندارند و یا عمدا" و دانسته قانون شکنی میکنند؟ آیا میشه به همه ارکان به این شکل توهین کرد؟ یا این صرفا درباره رئیس جمهور صادقه؟ چرا از طرف اکثریت مردم حرف میزنن د و تصمیم میگیرند؟ اگر قانون اساسی تزینی نیست چرا به آن رجوع نمیشود؟ چرا فقط گزینشی عمل میشود؟ چرا در موارد مهم مثل همین مذاکره به همه پرسی گذاشته نمیشود؟
ناشناس
|
Poland
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
با این ادبیات و این درجه از فهم و این درجه از چسبیدن به میز و مقام و این درجه از جناح گرایی که نزد خواص هست اگر انتظار رفع مشکلات را توسط همین ها داشته باشیم ره به خطا رفته ایم. هجمه اخیر که به رییس جمهوری شده و البته بی سابقه هم نیست و احتمالاً تا پایان دوره فعلی ریاست جمهوری هم ادامه خواهد داشت دم خروسی پیداست که با صد قسم حضرت عباس هم پنهان مردمی نیست. از یک طرف رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس حکم به صدبار اعدام و به نوعی ترغیب یا تعیین تکلیف به مقام معظم رهبری میکنند، از طرف دیگری آقای ازغدی که به ظن خودش عین اسلام است تبه قرآن را به فحشای رییس جمهوری نسبت می‌دهند و از طرفی آقای قدوسی چنان به رییس جمهوری میتازند و دستور زبان در کام کشیدن در این چند ماه باقیمانده از دوره ایشان به شخص دوم مملکت میکنند که تهدیدی مستقیم است. سایر تریبون‌های در اختیار از جمله نماز جمعه و جماعت هم در کل کشور همین مفاهیم را به هر طریقی تبلیغ میکنند. آیا جز اینکه فکر کنیم این هجمه و ادبیات از اطاق‌های فکری متمرکز بیرون میاید و به هر کس هم نقشی و دستنوسته ای ای سناریو مانند داده اند چیز دیگری باید استنباط کنیم. رییس جمهوری ها و بخصوص آقای روحانی که در مقطع بسیار دشواری در مسند نشست همه در اداره کشور دچار مشکل و انفعال بوده اند. انتقاد از سخنان جناحی حضرات به معنی قبولی کامل آقای روحانی نیست. پست رییس جمهوری با این ساز و کار اداره کشور ، هر کس که باشد ، قابلیت انجام کارهای بیشتری از او ساخته نیست.
اما حضرات که به این درجه از جاده اعتدال و قضاوت عادلانه در مورد رییس جمهوری خارج شده اند چه راه حل عملی برای اداره کشور داده اند که عملی باشد؟ اگر برجام تصویب و امضا نمیشد چه مشکلی از مشکلات کشور حل شده بود؟ این توافقنامه در هر حال مصوب مجلسی که اکثریت آن همین جناح منتقد است بوده است. با شعار و بد و بیراه گفتن به هیچکس و بخصوص رییس جمهوری هیچ مشکلی حل نشده و نخواهد شد. همین برجام مصوب شورای امنیت ملی کشور بوده است و با ملاحظاتی مقام رهبری هم در جزییات آن بوده اند و مجوز امضای انرا صادر فرموده بودند. هیاهو برای چیست؟ جز کوبیدن جناح مخالف به قصد نشاندن یک خودی بر مسند ریاست جمهوری گمان دیگری میتوان داشت؟
نا آنجا که ما از بچگی در همه کتب دینی خوانده ایم و از همه منابر وعظ شنیده ایم همواره « صلح امام حسن » عنوان شده و در باور ما هر تصمیم امامان ( ع ) از جنگ و مبارزه تا صلح عین مصلحت بوده و تا ابد خواهد بود. شاید حضرات حتی نعوذ بالله به امام حسن ( ع » هم انتقادی دارند؟
نکته آخر اینکه اولاً حضرات نه اسلام و نظر مردم را مصادره به مطلوب خوبش نکنند که در مورد نظرات مردم با چنین ارای کم و استقبال کمتری که از نظراتشان هست نماینده حداکثر رأی دهندگانشن هستند و بس . پر مورد مسند ریاست جمهوری هم خیالشان آسوده باشد که‌در ۱۴۰۰ً رأی دهندگان که علی رغم میل باطنی بسیاری و از جمله من که اصل حاکمیت باور قلبی داریم به نسبت ادوار کذشته بسیار کمتر خواهد بود و نتیجه شرکت کمتر مردم هم انتخاب رییس جمهوری از جناح اصولگرا که مستظهر به ارای حداقلی جناحی است خواهد بود . این جناح وظیفه سنگینی بعد از انتخابات به شرح بالا دارند و آن اینکه مواظب رییس جمهوری باشند که عملکردی مشابه احمدی نژاد بر کشور تحمیل نکند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
درحالیکه ملت شریف ایران زیرفشاراقتصادی استخوانهایشان درحال خرد شدن هستند حضرات بفکر انتخابات سال 1400هستند درحالیکه همانطور که ملت درانتخابات اخیر مجلس ثابت نمودند دیگر هیچ اعتمادی ندارند
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۷
درسته روحانی نتونست دولت رو بخوبی اداره کنه ،ولی امثال شما هم توان اداره کشور رو ندارید،بقول آخوندی دیگه واسه درست کردن و سروسامان دادن اقتصاد مملکت دیره!!ونزولایی شدنمان مبارک!
نظرات بیشتر