مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۴
اگر فقط 3 درصد از امار مرگ و میر و نقص عضو هر ساله ایرانی ها در تصادفهای جاده ایی را ناشی از عدم کیفیت خودروها بدانیم _ که با خودرو مرغوب از آن جلوگیری می گردد_ آنگاه ببینید سالهانه چند صد نفر کشته ، یتیم ، بی سر پرست ، داغ دیده ، بی درامد ، اسیب دیده روحی در کشور بوجود می ایند که هزینه های انسانی و مالی سنگینی بر کشور تحمیل می کنند. دروغ عدم ورود خودرو با عث بیکاری کارگران میشه حربه دوروغین سود جویانی هستش که دستشان در خون این عده از هموطنانمان فرو رفته است . اینها در این دنیا خوب می تازند اما بماند روزی که دستگاه عدل الهی یقه اینان را بچسبد و ببینن چند تا خون انسان رو برای منافعشان به زمین ریختن...
خوارزمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۴
این تولید نیست صرفا ضرر خالص هست که به ملت ایران وارد میشه
شما صف اتومبیل های صفر کیلومتر رو در نمایندگیها و تعمیرگاهها ببینید بواسطه این تولیدات ضعیف
۱) شغل تعمیرات ماشین رونق خاصی گرفته و روز به روز به تعداد تعمیرگاهها اضافه میشه که صرفا یه شغل مصرفی هست که وقت و نیروی انسانی زیادی به جای تولید داره در این امر مصرف میشه و روزانه میلیاردها تومان سرمایه مردم درحال هدر رفتن هست
۲) در نتیجه این تولیدات بی کیفیت ، بازار لوازم یدکی بی کیفیت و قاچاق و واردات رسمی و غیر رسمی هم رونق گرفته که باعث خروج میلیاردها دلار ارز از کشور شده
۳) جان هزاران نفر در جاده ها به خطر افتاده که خسارت ناشی از مرگ و میر و نقص عضو و درمان و از کار افتادگی آن چند برابر حقوق کارگران ایران خودرو و سایپا هست
۴) واردات ماشین بدون تعرفه گمرکی باید انجام بشه تا از همه خسارت هایی که گفتم جلوگیری بشه
۵) تولید نخ در هند و تولید گندم در آلمان رو با تولید خودرو در ایران مقایسه میکنید واقعا خنده داره
۶) تو متن نوشتین خودرو وارداتی هیچ مزیتی نسبت به مشابه داخلی ندارد . تابناک جان دقت کن تو قرن ۲۱ و با این همه وسایل ارتباطی داری این حرفو به کی میزنی؟؟؟
۷) مشکل اصلی اینه که کارخونه دارها و سرمایه دار های ما همشون و یا خانوادشون مهاجرت کرده اند و از محل درآمدشان در ایران و تبدیل فوری آن به دلار ، روزگارشون رو در خارج کشور میگذرانند و این بزرگترین خیانت به ایران هست
۸) آیا حق مردمی که همه سختی ها رو تحمل می کنند و بپای انقلاب ایستادن این نیست که حداقل آسایش رو داشته باشن؟ جونشون رو در خطر نیاندازین و جیبشون رو به این شکل نزنید . مردم رو فقط بر شرکت در راهپیمایی میخواهید ؟
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۴
1) آیا 42 سال به بهانه حمایت از تولید کننده داخلی ، حق مصرف کننده رو تضییع کردن کافی نیست؟
2) اگر واقعا قرار بود خودرو ملی باکیفیت برای مصرف کننده داخلی تولید بشه و انصافا مسيله تولید کننده هم مردم مظلوم این سرزمین بوده ، آیا 42 سال، زمان مقتضی و مناسبی برای این کار نبود؟
3) آیا فکر نمیکنید اگر توی این 42 سال که مردم با جون و دل همه جوره کشور و نظام رو حمایت کردن به تولید ملی نرسیدیم 42 سال دیگه هم با این روند واین مدیران نخواهیم رسید.
4) آیا شما میدونید اگر مونتاژ و تولید خودروهای بی کیفیت فعلی داخلی که مصرف سوختشون بسیار بالاست متوقف بشن و به جای اون خودروهای باکیفیت خارجی وارد بشه که مصرف سوخت پایین دارند یا هیبریدی هستند ، از مابالتفاوت صرفه جویی مصرف بنزین در خودروهای داخلی و خودروهای خارجی: الف)به راحتی حقوق تمام نیروی انسانی بیکار شده در صنعت فشل خودروی داخلی رو میشه پرداخت کرد. ب) مصرف بنزین کم و هوا پاک میشه ج) مصرف کننده مظلوم داخلی خودرو ایمن و استاندارد سوار خواهد شد. د) آمار تلفات و مصدومان تصادفات به دلیل کیفیت بالای خودروی وارداتی کاهش پیدا کرده و صرفه جویی در هزینه های مادی و معنوی درمان و معلولبت افراد ، ناشی از این تصادفات خواهد شد. ه) به راحتی صدها میلیارد تومن هم علاوه بر موارد یاد شده پس انداز و صرفه جویی ریالی از ما بالتفاوت کاهش مصرف بنزین با آزادسازی واردات خودروهای خارجی خواهد شد.
ضمنا لازم به ذکره که قبل از انقلاب با وجود آزاد بودن واردات خودروهای خارجی پیکان و پیکان جوانان(که مخصوص نسل جوان طراحی و تولید شده بود) طرفداران بسیار زیادی در بین مردم داشت بطوریکه چرخ شرکت های خودرو سازی داخلی به راحتی درکنار آزادی واردات خودرو خارجی فعال بود و رو به جلو حرکت میکرد.
با این توضیحات قابل لمس و همچنین محاسبه سوال اینه که چرا ما همچنان باید برای حمایت از خودرو به اصطلاح تولید داخلی ای که 42 سال هم براش هزینه و حمایت های متعدد شده و هم جان عزیز مردم مظلوم به خطر افتاده و همچنان هم بی ثمر و مدعی ست وقت و جان مون رو بگذاریم؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۴
واردات خودرو، چرخ زندگی كارگرايرانی به مخاطره می‌اندازد ؟!!!

یادداشت:
واقعیت اینست که "عدم واردات خودرو" و "انحصار تولید و مونتاژ خودرو" دو واژه تفکیک نشدنی و در راستای یک سیاست و یک استراتژی منفعت طلبانه هستند.
انحصارگران قدرت اقتصادی ، به بهانه های واهی مانند ایجاد اشتغال برای کارگر ایرانی و طرح سفسطه ها و دروغ های اینچنینی سعی در پنهان کاری رانت سرشار انحصار واردات و تولید انحصاری خودرو به بهای "کاهش میزان اشتغال بکار کارگر ایرانی در صنعت خودرو به واسطه تولید داخلی" و خیانت به مردم هستند.
سفسطه ای که به نام کارگر ایرانی و به کام استثمارگران انحصارطلب تمام می شود !
آیا تا بحال از خود پرسیده اید که دقیقا چند نفر به صورت مستقیم در کارخانه های رانتی خودروسازی کشور مشغول بکارند ؟!
آیا تا بحال از خود پرسیده اید که چند نفر به صورت غیر مستقیم و در قالب شرکت های قطعه سازی و سایر خدمات در صنعت خودروی کشور در حال اشتغالند ؟!
باید پرسید که آمار اشتغال بکار کارگر ایرانی در این کارخانه های رانتی به چه میزان است که باید هزاران هزار میلیارد رانت و وام و انحصار بابت تولید خودروهای تولیدی زیر خط فقر استاندارد روز و بالای حد تصور قیمتی هزینه پرداخت کرد ؟!!
در باب سود جویی انحصار واردات و تولید خودرو نیاز به قلم فرسایی نیست چرا که حتی کودکان نیز در این خصوص توجیه شده اند که منافع چه اشخاص و نهادهایی ازین حوزه قابل تامین است.
اما سوال اینست که:
" چرا شکستن انحصار تولید خودرو نه تنها از آمار اشتغال کم نمیکند بلکه سبب افزایش آمار اشتغال بکار کارگر ایرانی خواهد شد ؟"
پاسخ: با شکستن انحصار تولید خودرو در کشور، به شرکت های مطرح و خوشنام خودروساز خارجی اجازه تولید و مونتاژ خودرو در کشور داده خواهد شد.
در اینصورت به جای 3 الی 4 خودروساز رانتی کشور با اشتفال زایی محدود که انحصار تولید و بازار خودروی کشور را قبضه کرده اند، تمامی خودروسازهای آسیایی و اروپایی بنام دنیا به سمت بازار 80 میلیونی ایران هجوم خواهند آورد و کارخانه های تولیدی خود را در کشور راه اندازی خواهند کرد و با توجه به سطح دستمزد رقابتی کارگر ایرانی و همچنین اصل کلی مقرون به صرفه بودن تولیدات توسط نیروی انسانی بومی، قطعا شرکت های خودروساز و قطعه ساز خارجی از نیروهای ایرانی استفاده خواهند کرد و " آمار اشتفال کارگر ایرانی در صنعت خودرو به مراتب بالاتر خواهد رفت."
وقتی به جای حضور 3 یا 4 تولید کننده ، ده ها تولید کننده معتبر خارجی مشغول به کار باشند:

1) آماراشتغال کارگر ایرانی چه بصورت مستقیم و چه بصورت غیر مستقیم ده ها برابر خواهد شد.
2) قیمت خودروهای موجود در کشور حداقل به یک سوم تا یک دهم قیمت های موجود کاهش پیدا خواهد کرد.
3) کیفیت خودروها مطابق استانداردهای جهانی خواهد شد.
4) آمار تصادفات و مرگ و میر ناشی از کیفیت پایین خودروها کاهش پیدا خواهد کرد.
5) بهره وری نیروی کار به واسطه آشنایی به فناوری های روز دنیا در صنعت خودرو و انتقال تجربیات و آموزش بالا خواهد رفت.
6) تحقیر ملی و آبرو و اعتبار از دست رفته ایران و ایرانی تا حدود اندکی ترمیم خواهد شد.
هنوز یادمان نرفته است که خودروساز چینی اصرار بر فروش 40 میلیون تومانی خودروی لیفان 850 در بدو ورود داشت در حالیکه سیاستگذار ایرانی ایشان را مجبور به قیمت گذاری 80 میلیونی این خودرو در زمان پای گذاشتن این خودرو به بازار ایران کرده بود !
دلیل چه بود ؟! هماهنگ سازی قیمت گذاری خودروی لیفان 850 با سایر خودروهای موجود در کشور و فرموله کردن قیمت های دستوری در جهت حفظ منافع استعمارگران وطنی !
مرتضی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۴
خائن اونهایی نیستند که با حذف ایربگ و تحویل هزینه اضافی سالانه موجب مرگ هزاران هموطن توی جاده ها میشوند؟؟؟تابناک چند تا خودرو گرفتی مقاله سفارشی چاپ کنی
ناشناس
|
United States of America
|
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۴
همونطور که مستضعفین، فقرا و ستمدیده ها نیستن ، منظور از کارگران هم آقازده ها و دلالان و رانتخواران هستند که با تعطیلی این صنعت قاتل که مال و جان و ناموس مردم را نابود کرده است ، بیکار می شوند
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۴
ضمن تشکر از همه عزیزان که این نظریهای زیبا ودندون شکن رادادیند خواهشا این بچه را به بزرگی خودتون ببخشیند .... بخشش از بزرگان هستش
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۴
چند گرفتی که این خبر رو کار کنی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۴
باز بی لیاقتی در عین طمع و سودجویی شان را پشت «کارگر» مخفی کردند. مشکل چرخ زندگی کارگر ایرانی بازار آزاد نیست شمایید
ناشناس
|
United States of America
|
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۴
این چه مطلب بی سر و تهی بود . شما مشخصا از کارخانجات داخلی پول گرفتی این مطلب را نوشتی یا مطالعات در این زمینه نداری، در همین همسایگی ما کشور ترکیه تا کنون هیچ برند خودروی ملی تولید نکرده ولی دومین کشور قطعه ساز خودرو در اروپاست ، پایلوت تولید منطقه ای بسیاری از برندها از جمله تویوتا و فیات هست ، شما خودروی دنا توربو اتوماتیک را به قیمت ۶۰۰ میلیون به مصرف کننده داخلی می دهید که با ارز ۳۰ هزار تومانی هم می شود ۲۰ هزار دلار که معادل آن تویوتا کرولا ۲۰۲۰ یا هوندا سیویک و یا خیلی از مدل های فیات و کیا یا هیوندا را خرید . حالا اگر حق انتخاب داشته باشید خود شما کدام را می خرید؟؟؟؟
مگه بیشتر از ۲۵۰ هزار نفر در صنایع خودرو سازی مشغول هستند،؟؟ به علت استاندارد پایین خودروهای داخلی سالی ۲۸ هزار نفر فوتی داریم ، نمی شود این ۲۵۰ هزار نفر را در بخش خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی مشغول به کار کرد؟؟؟ در زنجیره تامین قظعات و تعمیرات و ....
ببینم مگه هر کشوری قراره خودرو ساز باشه؟؟؟
مثلا فنلاند یا هلند یا کانادا کشورهای عقب افتاده ای هستند؟؟؟
ما وقتی فهمیدیم که نمی توانیم خودرو با کیفیت روز تولید کنیم باید روی به قطعه سازی و مونتاژ تولیدات کارخانه های بزرگ دنیا می آوردیم و نیروی کار متخصص در این شاخه تربیت می کردیم ، هم انتقال دانش روز صورت می گرفت و هم مردم خودروهای مدرن و به روز سوار می شدند حالا حل شدن معضل آلودگی هوا هم بماند
نظرات بیشتر