بهترین راه اینه اصلا ابلیمو نگیرید تا دنبال رفع تلخی اش هم نباشید
ناشناس
|
|
۰۰:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
3
6
پاسخ
بهتر است به صورت سنتی آبگیری شود.
ناشناس
|
|
۱۸:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
3
1
پاسخ
ما هر سال مسقیم میریزیم جا یخی فریزر بعد یخ شدن انتقال میدیم داخل مشما میزازیم فریزر هر وقت خواستیم آب میکنیم کمکم استفاده می کنیم تازه ترش
ناشناس
|
|
۱۹:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۴
0
0
پاسخ
اصلاهویچ تلخی آبلیمورانگرفت وکارایی نداشت
ناشناس
|
|
۰۸:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۵
0
1
پاسخ
سلام لیمو با توجه به چهار فصل بودن کشور ما در طول سال به صورت تازه موجود است ، بهتر این است همیشه لیمو در تازه گرفته ومصرف نماییم.
ناشناس
|
|
۱۸:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۵
4
2
پاسخ
ما انجام دادیم ولی هیچ فرقی نکرد
ی راه کار دیگه ای ندارید
مبارکی
|
|
۰۱:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۳۱
1
3
پاسخ
سلام، من آبلیمو گرفتم یک هفته هست خیلی تلخ شده آیا راهی هست؟
الهام
|
|
۱۱:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۳۱
0
5
پاسخ
سلام مادرم میگه سه تانخودسفیدبندازم توی ابلیموتلخیش گرفته میشه درسته لطفاراهنماییم کنید
مریم
|
|
۱۵:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۰
3
3
پاسخ
من هرسال با ابمیوه گیر قدیمب تو خونه ابشو مگیرم ولی حتما تمام دونه هارو در میارم تو شیشه میریزم خوب و خوشرنگ بدون ذرهای تلخی تا سال بعد میمونه.
فاطمه
|
|
۱۵:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۱
3
2
پاسخ
سلام هویج اصلن تلخی لیمو رو نمیگیره من بارها امتحان کردم من الان چند کیلو لیمو پوست نازک خریدم تو خونه با ابلیمو گیر دستی ابشو گرفتم چه طعمیداره خدایش شماهم امتحان کنید فوقش چن ساعت وقتتونو میگره عوضش ی طعم اصلیشو می خورین با اب پرتقال گیری دستی هم میشه اب گیری کرد انقد تنبل نباشین برای خورد وخوراکتون اهمییت بدین که چجو ری به دست بیارین از خداوند سلامتی رو براتون ارزومندم