ته چین؛

طرز تهیه کباب کوبیده گلپایگانی

کد خبر: ۱۰۹۵۶۶۶
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 08 January 2022
تعداد بازدید : 52382
بازدید 63236
۵
کباب گلپایگان از طعم متفاوت و خاصی برخوردار است که از قضا اکثر رستوران‌هایی که کوبیده گلپایگانی سرو می‌کنند، چنین طعمی را ارائه نمی‌کنند. دستور پخت کباب کوبیده پارچی گلپایگانی و سه راز این کباب خوش طعم را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۵
کباب؟ واقعا فکر میکنی با وضعیت مردم آموزش کباب ؟؟؟؟
عالی
من گلپایگانی هستم
کباب گلپایگان اصلا گوشت گوساله نداره
همه الکی میگن کباب گلپایگانی
و کباب گلپایگان را با حرارت پایین نمیپزن
چون گوسفند خالی هست خیلی پوکه
من گلپايگان زندگی میکنم همش الکی اسم در کرده اصلا بدردنمیخوره
با سلام در گلپایگان اکثر کبابها گدشت یخی رو کباب مکنند