ته چین؛

دستورپخت جوجه کباب زعفرانی بزرگ

کد خبر: ۱۰۳۴۰۷۶
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 27 February 2021
تعداد بازدید : 7279
بازدید 8653
۳
جوجه کباب یکی از کباب‌های بسیار خوش طعم است که با گوشت مرغ تهیه می‌شود و چندین دستور پخت مختلف از آن در تابناک ارائه شده است. اکنون طرز تهیه یک جوجه کباب زعفرانی بسیار بزرگ را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
درخت جنگل و طبیعت را چرا برید و نابود کرد؟!
بیچاره فقرا با این هزینه گران مرغ چطور جوجه بخورند؟
دست را تا آرنج داخل جوجه کرده
کرونای خالص