ته چین؛

طرز تهیه ترشی پیاز

کد خبر: ۹۵۷۸۳۲
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۴ 10 February 2020
تعداد بازدید : 5819
بازدید 18400
ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیلهٔ اندامگان بی‌هوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. طرز تهیه ترشی پیاز را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری