اجبار مدیران دولتی به ارائه فهرست درآمدها
به گزارش «تابناک»، روزنامه خراسان در ستون ویژه ها نوشت:
طبق برنامه تهیه شده توسط یک مسئول مهم اقتصادی که به همه ادارات و سازمانهای دولتی ابلاغ شده، قرار است در اجرای ماده ۳۷ قانون محاسبات عمومی کشور، گزارش عملکرد دستگاههای اجرایی در خصوص حصول صحیح و به موقع درآمدهای مصوب تهیه و هر دو ماه یک بار ارسال شود. همچنین مدیران مربوط موظف شده اند علل تحقق نیافتن احتمالی منابع عمومی خود را نیز تدوین و در موعد مقرر ارسال کنند که ناقص بودن اطلاعات واصله، باعث اعاده و به منزله اجرا نشدن این دستور دولت خواهد بود.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
این روزها تمام درآمدها و مالکیت شرکتها و تجارت و بازرگانی و ساخت و سازها و مارکتها به نام فرزندان و و یا بستگان همنام و غیر همنام مسئولین داره انجام میشه.
یعنی مسئولی با صراحت اعلام میکنه من ماهی ده میلیون درآمد دارم و حتی از گرانی ها می ناله و لی سرمنشا کلی رانت و اختلاس و در آمد های آنچنانی از قبل پست مربوطه اش بدست می آورد.
البته این غیر قابل انکاره که یکی از راهکارهای مبارزه با فساد این روش می باشد و لی به زیر ساختهای قوی و شفاف و عملی نیاز دارد که از صوری و غیر شفاف بودن موضوع جلوگیری بعمل اید.
پس مديران شركتهاي خصولتي چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟






