ته چین؛

طرز تهیه کاری تایلندی سبز

کد خبر: ۸۷۶۳۷۱
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۷ 12 February 2019
تعداد بازدید : 692

مواد لازم:
1 پیمانه برنج
2 پیمانه آب
یک بند انگشت نمک
2 عدد زنجبیل به اندازه انگشت شست
2 عدد علف لیمو
4 حبه سیر
شش برگ لیمو کفیر
یک بند انگشت زیره سبز
3 عدد فلفل تند کوچک
2 عدد موسیر
1 دسته گشنیز
یک قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
هفتصد گرم ران مرغ
400گرم قارچ‌ها آسیایی
400 میلی‌لیتر شیر سبک و کم چرب نارگیل
دویست گرم لوبیا برفی
دو قاشق چای‌خوری سس ماهی
آب یک و نیم عدد لیمو شیرازی
ریحان تایلندی

بازدید 6546
خورش کاری یا کاری یک واژه مادر برای اشاره به‌ شماری از خوراک هاست که منشأ آنها در آشپزی شبه قاره هند است. ویژگی مشترک میان این غذاها استفاده از ترکیبی پیچیده از ادویه جات ترشی جات و گیاهان است که معمولاً مخلوطی از زردچوبه، زیره سبز، زنجبیل تازه یا خشک شده و فلفل تند است. استفاده از این اصطلاح به‌طور کلی محدود به غذاهایی است که در یک سس آماده می‌شوند. کاری تایلندی سبز غذایی بسیار سالم، خوشمزه و لذیذ است و خوش بو و رایحه است. در عین حال درست کردن آن نیز بسیار ساده و راحت می¬باشد. دستور پخت این کاری را در این ویدیو خواهید آموخت.
اشتراک گذاری