ته چین؛

دستور پخت سوپ عدس لبنانی

کد خبر: ۸۳۳۴۵۰
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۸ 13 September 2018
تعداد بازدید : 802

مواد لازم:
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف پیمانه پیاز خرد شده
نیم کیلو عدس قهوه ای
سه حبه سیر خرد شده
چهار پیمانه آب سبزیجات یا آب
یک قاشق غذاخوری نعنا خشک له شده
شش پیمانه اسفناج تازه
سه چهارم پیمانه آب لیمو

بازدید 8716
غذاهای لبنانی پر از دانه های روغنی، سبزیجات و ماهی است، ولی سوپ هم جایگاه ویژه‌ای در آشپزی لبنانی دارد. در این ویدیو دستور پخت سوپ عدس لبنانی با طعم لیمو را می‌بینید که همراه با سبزیجات مختلفی سرو می‌شود.
اشتراک گذاری