ته چین؛

دستور پخت خورش فسنجان

کد خبر: ۷۷۱۲۳۲
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۰ 05 February 2018
تعداد بازدید : 6141
بازدید 14792
فسنجان یا فسنجان یکی از غذاهای بسیار خوش طمع پرطرفدار ایرانی است که تهیه‌اش بسیار دشوار است و آشپزهای ایرانی یکی از مهم‌ترین فنون آشپزی‌شان را پخت فسنجون خوش طمع و جاافتاده تهیه می‌کنند. طرز تهیه فسنجون و اسرار آن را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط