ته چین؛

طرز تهیه سوپ توم خا کایی

کد خبر: ۷۰۸۳۹۶
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۴ 02 July 2017
تعداد بازدید : 192
 
مواد لازم:
سه شاخه علف لیمو
شش پیمانه شیر نارگیل
دو پیمانه آب سرد
سه عدد فلفل چشم پرنده تایلندی
ریشه گالانگال پنج سانتی‌متر
شش عدد برگ لیموی کفیر
شش حبه سیر له شده
یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل تایلندی - اختیاری
مرغ ۴۵۰ گرم
یک قاشق چای‌خوری نمک
یک چهارم پیمانه آب لیمو شیرازی
دو قاشق غذاخوری سس ماهی
یک قاشق غذاخوری شکر نارگیل
یک عدد پیاز متوسط
قارچ بیچ (راش) نیم پیمانه - قارچ کاه یا شیتاکه نیز می‌تواند استفاده شود
یک پیمانه گوجه گیلاسی
نمک به میزان دلخواه
نصف پیمانه گشنیز
بازدید 7263
«توم خا کایی / Tom Kha Kai» یا «سوپ تایلندی نارگیل» نوعی سوپ ترش و تند است که با شیر نارگیل درست می‌شود. دستور پخت این سوپ را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
اشتراک گذاری