ته چین؛

طرز تهیه پنکیک با رل‌های دارچینی

کد خبر: ۷۰۶۳۱۰
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۸ 23 June 2017
تعداد بازدید : 193
 
مواد لازم:
یک و دو سوم پیمانه آرد قنادی
یک نوک انگشت نمک
دو پیمانه شیر
یک عدد تخم مرغ
150 گرم کره آب شده
یک پیمانه شکر قهوه‌ای
یک قاشق چای‌خوری دارچین
200 گرم پنیر خامه‌ای
یک چهارم پیمانه کره آب شده
یک قاشق چای‌خوری وانیل
بازدید 5537
پنکیک یا کیک تابه‌ای نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه و پشت و رو کردن مداوم این خمیر پخته می‌شود و در واقع بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند. در اینجا دستور پخت پنکیک با رل های دارچینی را فرا می گیرید.
اشتراک گذاری