ته چین؛

طرز تهیه لذیذترین دنده دودی

کد خبر: ۶۷۲۷۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۱ 01 March 2017
تعداد بازدید : 743

موادلازم :
دنده گوساله به مقدار لازم
دو چهارم لیوان آب سیب
یک سوم لیوان خردل
یک قاشق غذاخوری سس ووسترشر
نمک و فلفل یا ادویه استیک به مقدار لازم
شکر قهوه‌ای به مقدار لازم
عسل به مقدار لازم
سس مورد علاقه به میزان لازم

بازدید 10310
نحوه درست کردن دنده دودی آرام پز شده در سه مرحله به مدت 6 ساعت با استفاده از یک چهارم لیوان آب سیب، یک سوم لیوان سس خردل و یک قاشق غذاخوری سس ووسترشر را در «تابناک» فرا می گیرید. با این روش گوشت به حدی نرم و خوشمزه می‌شود که با دست از استخوان جدا شده و در دهان آب شود. این ویدیو را با زیرنویس فارسی در «تابناک» می بینید.
اشتراک گذاری