ته چین؛

طرز تهیه کیک اِنجل

کد خبر: ۶۷۱۶۸۰
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۶ 26 February 2017
تعداد بازدید : 64

مواد لازم:

400 میلی لیتر کنسرو آناناس له شده
یک بسته پودر پودینگ آماده وانیلی
یک پیمانه خامه قنادی سرد
اِنجل کیک آماده 284 گرم
مقداری توت‌فرنگی تازه

بازدید 7253
کیک فرشته آبدار با آناناس له شده، یکی از کیک های خوش طعمی است که به سرعت می‌توانید در خانه تهیه کنید و دستور پخت آن بسیار ساده است. با طرز تهیه این کیک در «تابناک» آشنا می شوید.
اشتراک گذاری